Migato -Avon: Μια σούπερ συνεργασία στυλ & ομορφιάς!

Αυτό το Σάββατο ,η μόδα σού κάνει δώρο... την ομορφιά σου!
Migato -Avon: Μια σούπερ συνεργασία στυλ & ομορφιάς!



Fashion και beauty addicts δίνουν ραντεβού στο ίδιο σημείο: αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο κατάστημα Migato του The Mall Athens - καθώς και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο κατάστημα Migato στο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης- η Migato και η Avon ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν εκπλήξεις!

Με κάθε αγορά από τα παραπάνω καταστήματα Migato τις αντίστοιχες μέρες, η Avon θα σας κάνει ένα ξεχωριστό δώρο ομορφιάς, ενώ όλοι όσοι περάσουν από τα καταστήματα θα μπορούν να πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα πλήρες σετ μακιγιάζ από τη νέα πολυτελή σειρά μακιγιάζ Luxe της Avon ( λαμπερό πρόσωπο της νέας σειράς είναι η τενίστρια Μαρία Σαράποβα)! 

Στα δύο καταστήματα Migato θα βρίσκονται επίσης οι ειδικοί σύμβουλοι ομορφιάς της Avon, που θα σας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στον χώρο της ομορφιάς, καθώς και make-up artist για να δοκιμάσετε τις αποχρώσεις και τις υφές του μακιγιάζ που σας ταιριάζουν.

Εκεί θα βρεθεί και η γνωστή beauty blogger Έφη Ανέστη του www.beautydiaries.gr, προτείνοντας συνδυασμούς μόδας και ομορφιάς που ταιριάζουν στην καθεμία, γιατί όπως λέει κι εκείνη « η ομορφιά είναι στα απλά»!

Η συνεργασία της Migato και της Avon θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες σε καταστήματα Migato σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με online ενέργειες, με δώρα και προτάσεις ομορφιάς για όλους- γιαυτό... stay tuned!