Είσαι μοναδική - το ίδιο μοναδικό πρέπει να είναι και το αγαπημένο σου τζιν!

Στη νέα συλλογή της Staff θα βρεις ό,τι ψάχνεις γιατί είναι.. «Younique»!
Είσαι μοναδική - το ίδιο μοναδικό πρέπει να είναι και το αγαπημένο σου τζιν!



Με φόντο την πόλη, η νέα καμπάνια της Staff για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας '15-'16 έχει ως πρωταγωνιστές ανθρώπους αυθεντικούς, με προσωπικότητα και έντονο χαρακτήρα και αυτή η μοναδικότητα εκφράζεται μέσα από τα κομμάτια της συλλογής!

«Είσαι μοναδικός και η μοναδικότητά σου εκφράζεται από τις επιλογές σου» υποστηρίζει η Staff και δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα της νέας συλλογής είναι ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη "you" και τη λέξη "unique"! Ακριβώς όπως το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και εκφράζει αυτό που είμαστε, έτσι και κάθε ένα κομμάτι Staff είναι μοναδικό σε ποιότητα και σχεδιασμό. Έτσι το Unique γίνεται Younique και το επίκεντρο της δημιουργίας για τη Staff είσαι.. εσύ!

Βαθύ μπλε, raw denim και vintage κομμάτια, χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή της Staff, με επιιρροές από τους δρόμους της Αμερικής και τη Μεσόγειο, και είναι ένα ιδιαίτερο mix ανάμεσα στο  Αμερικάνικο και το Ευρωπαϊκό στυλ. Αποτελείται από 2 διαφορετικές σειρές: η wild & premium σειρά «Black Rules», έχει επιρροές από την techno – rock σκηνή, σε urban, street και romantic τόνους συνδυασμένα με μαύρο χρώμα και μοναδικές επεξεργασίες ενώ η vintage σειρά «Frontiers» ολοκληρώνει τη συλλογή με χειροποίητα κομμάτια, ειδικά επεξεργασμένα ώστε να έχουν ένα vintage μεσογειακό look, τονίζοντας έτσι το Mediterranean DNA του brand.

Highlight της σειράς, τα joggers. Μία νέα πρόταση για εμφανίσεις που τις χαρακτηρίζει η άνεση του φούτερ και η αισθητική του demin. Με loose γραμμές και μαλακό ύφασμα από 100% βαμβάκι, τα joggers έχουν δεχτεί ειδική επεξεργασία με βαφή και εστιάζουν στις λεπτομέρειες για ένα μοναδικό denim look. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου ντύσιμο, τα joggers είναι η τέλεια ιδέα που θα αλλάξει όχι μόνο την αίσθηση στις εμφανίσεις σου αλλά θα σου δώσει και μοναδική άνεση όλη μέρα.