#generationFOS: Η καμπάνια για τη νέα, ταλαντούχα γενιά Ελλήνων ταξιδεύει στον κόσμο!

Η ελληνική εταιρεία Migato υπογράφει μια καμπάνια που θα συζητηθεί!



Μπορεί να είναι μια εταιρεία που χτυπάει στην καρδιά της μόδας και του στυλ, όμως αφουγκράζεται ό,τι συμβαίνει γύρω της και αυτό το αποδεικνύει με τη νέα της καμπάνια που όχι μόνο έχει εκπληκτική αισθητική αλλά μας κάνει περήφανους με το concept της: έξι καθημερινοί και σύγχρονοι νέοι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 της Migato

 Πρόκειται για τους καθημερινούς ήρωες μιας γενιάς σύγχρονων Ελλήνων νέας κοπής, που θέτουν στόχους και όνειρα, ασκούνται και μάχονται για τις μεγαλύτερες διακρίσεις. Είναι κοσμοπολίτες, θα μπορούσαν να ζουν στη Νέα Υόρκη, στο Τόκιο ή στο Λονδίνο, όμως κυκλοφορούν στην Ελλάδα και παλεύουν για την επόμενη μέρα, νιώθοντας ισότιμοι πολίτες του κόσμου. Δεν τους λείπει τίποτα, τα αξίζουν όλα.

Αυτούς τους πρωταγωνιστές της αληθινής ζωής θέλει η ελληνική εταιρεία MIGATO να φορούν υπερήφανα τις δημιουργίες της. Οι λέξεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα γενιά, όπως «δημιουργία», «ελπίδα», «όρεξη», «αδρεναλίνη», συμπιέζονται σε ένα εύηχο motto που συνοδεύει επικοινωνιακά την MIGATO από εδώ και πέρα: #generationFOS.

Ο ελληνικός χαρακτήρας της καμπάνιας προβάλλεται διακριτικά και στο σκηνικό της φωτογράφισης. Τα φολκλόρ παραδοσιακά στοιχεία εμπνευσμένα από την Ήπειρο, αναμειγνύονται με το μοντέρνο styling και τα κυρίαρχα σχέδια της νέας συλλογής MIGATO, αποπνέοντας ένα διεθνή αέρα- με την υπογραφή του Τάσου Σοφρονίου και μια επιλεγμένη ομάδα Ελλήνων συνεργατών, που συντέλεσαν για αυτό το αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

 

Photography / Creative Direction: Tassos Sofroniou

Talents: Christos Birbas, Elli Tsitsipa, Aliki Alexiou, Ioanna Ioannidou (ACE models),           George Manoussis, Antonis Michalopoulos

Styling: Spiros Savvinos

Make Up: Dimitra Altanis

Hair: Christos Bairabas

Set Design: Mary Tsagari

Art Direction: Dionisis Andrianopoulos

Features Editor: Katerina Anesti