Met Gala 2016 : Fashion in an Age of Technology το φετινό θέμα!

Θα δούμε λαμπερές και… φουτουριστικές παρουσίες!
Met Gala 2016 : Fashion in an Age of Technology το φετινό θέμα!



Το Met Gala, το μεγαλύτερο του κόσμου της μόδας, ανακοίνωσε το φετινό θέμα του το οποίο μας κάνει να ανυπομονούμε: Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology!

«Η ερχόμενη έκθεση θα επικεντρωθεί στην διχοτομία ανάμεσα στις χειροποίητες τουαλέτες και σε εκείνες που δημιουργούνται από μηχανές. Αυτή είναι και η παραδοσιακή διαφορά ανάμεσα στην haute couture και την prêt-a-porter. Αυτή η διαφορά έχει αρχίσει και ξεθωριάζει με τα χρόνια», δήλωσε ο Andrew Bolton, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε το φετινό θέμα της εκδήλωσης.

Στο show θα παρουσιαστούν περισσότερα από 100 fashion κομμάτια φτιαγμένα στο χέρι αλλά και από μηχανές ενώ θα κατασκευαστούν και άλλα ακόμη πιο πολύπλοκα κομμάτια, με 3-D printers και κομμένα με laser!

Το Met Gala αποτελεί παραδοσιακά το… catwalk των stars με την λίστα των καλεσμένων να φτιάχνεται από την Anna Wintour, την θρυλική αρχισυντάκτρια της Vogue, ενώ τα έσοδα διατίθενται για το τμήμα Arts Costume του Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.

Το φετινό gala θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου και θα παρουσιαστεί από τους Idris Elba, Jonathan Ive, Taylor Swift και Anna Wintour. Σπόνσορας της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Apple.

Για την ιστορία, το περσινό θέμα του Met Gala ήταν για την Κίνα με τίτλο «China: Through the Looking Glass».

Ανυπομονούμε!

Δες ΕΔΩ τις καλύτερες εμφανίσεις που έχουμε δει στο Met Gala