The One: Η νέα συλλογή της Triumph είναι αφιερωμένη στο ιδανικό σουτιέν!

Ακόμα το ψάχνεις; Πήγαινε σε ένα κατάστημα Triumph και δες τα νέα σχέδια!



Αυτή η σεζόν, Φθινόπωρο /Χειμώνας 2015, είναι μια σεζόν επιβράβευσης και καταξίωσης για την Triumph.  Συμπληρώνοντας 130 χρόνια δημιουργικής πορείας, παρουσιάζει μια συλλογή αφιερωμένη σε εκείνα τα σουτιέν… που άφησαν ιστορία! 

Οι σειρές Amourette που αποτελούν έμπνευση για όλες τις γυναίκες, συνδυάζουν τη δαντέλα με την τέλεια εφαρμογή και την κομψότητα και η Triumph, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις τις μόδας λανσάρει κομμάτια με πολυτελείς βελούδινες λεπτομέρειες, κομψά και αισθησιακά bodies, αλλά και καθημερινά, άνετα styles.

Δεν είναι όμως μόνο τα όμορφα σχέδια που σε κερδίζουν στη νέα συλλογή της Triumph, είναι και οι καινοτομίες της καθώς ενσωματώνει καινοτομίες όπως η μπανέλα σιλικόνης Magic Wire, δημιουργώντας τα ιδανικά εσώρουχα για κάθε γυναίκα. 

Αν εξακολουθείς να ψάχνεις το «ένα και ιδανικό», το εσώρουχο που θα γίνει το must του... εσωτερικού σου κόσμου, αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και sexy όλη μέρα δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Triumph -  το αγαπημένο brand υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα όλα σου τα θέλω!