Μέχρι να πάμε εμείς στο Λονδίνο (λέμε τώρα), ήρθε το Λονδίνο στην Αθήνα!

Τα Marks&Spencer έκαναν τα μαγικά τους και μας ταξίδεψαν στον αγαπημένο μας προορισμό



Λέγεται "Alice Inn Athens", είναι ένα boutique hotel - μισοκρυμμένο μπιζουδάκι στην Πλάκα και προχθές έγινε μια μαγική πύλη που μας ταξίδεψε στο Λονδίνο! 

Για αυτό φρόντισαν τα Marks&Spencer που μεταμόρφωσαν το Alice Inn σε ένα μοντέρνο λονδρέζικο σπίτι για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016, με τέτοια ακρίβεια που προς στιγμήν πράγματι ένιωσα πως ήμουν αλλού! Περνώντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο, έμπαινες σε μια διαφορετική "ιστορία" εμπνευσμένη από την καθημερινότητα, πάντα με την χαρακτηριστική βρετανική αισθητική.  

Η σουίτα του Alice Inn Athens στο 2ο όροφο μετατράπηκε σε ένα νεανικό loft μιας παρέας κοριτσιών που λατρεύουν τις boho και mix ‘n’ match εμφανίσεις - εμείς, αν και επισκέπτες... ψαχουλεύαμε τις ντουλάπες και τα συρτάρια τους, και δοκιμάζαμε κομμάτια από τη νέα συλλογή M&S (υπέροχες και όλες οι deco λεπτομέρειες από την Home Collection των Marks&Spencer που δημιουργούσαν μια ξεχωριστή comfort αίσθηση στο χώρο) ενώ στον 1ο όροφο, τα M&S έδωσαν μικρά μυστικά στιλ για σύγχρονους gentlemen μέσα στο δωμάτιο ενός εργένη.

Τα γυναικεία & ανδρικά ρούχα με formal χαρακτήρα ταίριαξαν μοναδικά στο μεγαλύτερο δωμάτιο του 1ου ορόφου, που μετατράπηκε στον προσωπικό χώρο ενός στιλάτου ζευγαριού που ετοιμάζεται για μια ιδιαίτερη περίσταση.

Ακριβώς δίπλα, επιλεγμένα κομμάτια από την παιδική συλλογή των M&S και Halloween λιχουδιές (φανταστικά σοκολατένια γλειφιτζούρια και spooky γαριδάκια) δημιούργησαν την πιο ανέμελη ατμόσφαιρα στο μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού.

Μικρές γωνιές με πρωτότυπα σνακς & ροφήματα από τα Marks & Spencer Food έβαζαν νόστιμες πινελιές στο σκηνικό των δωματίων με Scottish shortbread μπισκότα, muffins και πολλές μοναδικές γλυκές και αλμυρές προτάσεις που έβαλαν την γευστική σφραγίδα τους σε αυτή τη μικρή μας απόδραση στο Λονδίνο- ωραία ήταν.