Balmain x HM : To μοναδικό catwalk και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η πολυαναμενόμενη συλλογή κάνει την εμφάνιση της στα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου...
Balmain x HM : To μοναδικό catwalk και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις



Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε το πιο λαμπερό και fashion catwalk που εχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Φυσικά μιλάμε για το H&M x Balmain, το οποίο έχει ενθουσιάσει όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τον ιδιαίτερο και μοναδικό οίκο. H Kendall Jenner, άνοιξε το catwalk και γνωστά ονόματα όπως Gigi Hadid, Karlie Kloss και Alessandra Ambrosio, φόρεσαν τις stylish δημιουργίες, που σε λίγες μέρες (και συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου), όλες μας θα κάνουμε ουρά για να αποκτήσουμε έστω ένα κομμάτι.

Οι λαμπερές εμφανίσεις φυσικά δεν έλειψαν, με την Kylie Jenner να ποζάρει με τέλειο φόρεμα από την συγκεκριμένη συλλογή και τις κολλητές Kendall και Gigi, να εκφράζουν η μια την αγάπη για την άλλη με αγκαλιές και φιλιά.

Προσκεκλημένες επίσης ήταν οι πάντα στιλάτες Diane Kruger και Elie Goulding, με δημιουργίες από την πολυαναμενόνενη συνεργασία H&M x Balmain.

Πανέμορφες και τα μοντέλα, Jessica Hart και Coco Rocha!

Eδώ, ο Οlivier Rousteing με τις αγαπημένες του φίλες και μοντέλα, ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό...

Εxtra πληροφορία : O Olivier Rousteing (creative director του γαλλικού οίκου Balmain), δήλωσε ότι σκοπεύει να μειώσει τις τιμές των ρούχων και των αξεσουάρ και να τις κάνει πιο προσιτές για όλες τις γυναίκες. Τέλος είπε ότι μιας και είναι 5 χρόνια σε αυτή τη θέση, και ο οίκος έχει γίνει το μωρό του, όλα είναι δυνατά στο μέλλον. Ανυπομονούμε Olivier!

Στην gallery που ακολουθει, θα δεις το εξαιρετικό catwalk και θα αποφασίσεις ποιο απ' όλα θα γίνει δικό σου!

Marchesa, Lanvin; Μάθε εδώ, πως προφέρονται σωστά οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας!