Λάβαμε θέσεις: Αύριο βράδυ, το μεγάλο fashion show του Βασίλη Ζούλια!

“Women In Mykonos Through The Decades” είναι το concept της Resort Spring/Summer 2016 του αγαπημένου designer



Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental, αύριο βράδυ, στα πλαίσια της 18ης Athens Xclusive Designers Week- και, όπως πάντα, την περιμένουμε με ανυπομονησία!

Για τη Resort SS16 συλλογή “Women In Mykonos Through The Decades”, ο δημοφιλής Έλληνας couturier ετοιμάζεται να μας δώσει ένα "εισιτήριο" στον αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό, τη Μύκονο, μέσα από looks έξι  δεκαετιών, από τα 30s μέχρι τα 60s.

 Τριάντα έξι γνωστά μοντέλα θα παρουσιάσουν αντίστοιχες δημιουργίες –για πρώτη φορά και μαγιό (μόλις άνοιξε μια ακόμα θέση στη wish list μας)- συνδυασμένες με αποκλειστικά σχεδιασμένα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, μεταξύ των οποίων και top models της εποχής όπως η Βίκυ Κουλιανού, η Τζένη Μπαλατσινού, η Μάρα Δεσύπρη, η Δωροθέα Μερκούρη αλλά και η Βίκυ Καγιά, που θα ξανανέβουν στην πασαρέλα ειδικά για την περίσταση.

Το μακιγιάζ θα επιμεληθεί ο Μάνος Βυνιχάκης με προϊόντα MAC και το hair styling ο Τρύφωνας Σαμαράς. Το συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η εταιρία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων The Stellars, ενώ την παραγωγή η Amuse Concept Events.