18η Athens Xclusive Designers Week : Αέρας Μυκόνου από το fashion show του Βασίλη Ζούλια

Σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά catwalk της εβδομάδας μόδας...
18η Athens Xclusive Designers Week : Αέρας Μυκόνου από το fashion show του Βασίλη Ζούλια



Τα λόγια είναι περιττά, για να περιγράψουμε πόσο εντυπωσιακό ήταν το fashion show του Βασίλη Ζούλια. Το Golden Ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental, μεταμορφώθηκε σε ένα ένα ιδιαίτερο catwalk, υποδέχωντας διάσημους και σημαντικούς προσκεκλημένους που ανυπομονούσαν να παρακολοθήσουν μια συλλογή διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Η 18η Athens Xclusive Designers Week, έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αφού τόσο το θέμα όσο και οι ξεχωριστές δημιουργίες, μας μετέφεραν σε άλλες εποχές, τότε που το στιλ ήταν τελείως διαφορετικό από σήμερα.

Για τη Resort SS16 συλλογή “Women In Mykonos Through The Decades”, ο δημοφιλής και ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής, μας ταξίδεψε στον αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό, τη Μύκονο, μέσα από looks έξι δεκαετιών, από τα 30s μέχρι τα 60s.

Τριάντα έξι γνωστά μοντέλα παρουσίασαν υπέροχες δημιουργίες –για πρώτη φορά και μαγιό- συνδυασμένες με αποκλειστικά σχεδιασμένα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου, μεταξύ των οποίων είδαμε και top models της εποχής 

Η Βίκυ Κουλιανού, η Τζένη Μπαλατσινού, η Μάρα Δεσύπρη, η Δωροθέα Μερκούρη αλλά και η Βίκυ Καγιά, περπάτησαν στην πασαρέλα ειδικά για την περίσταση και η αλήθεια είναι ότι με την παρουσία τους, μετέφεραν την τότε αίγλη της εποχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Μάνος Βυνιχάκης με προϊόντα MAC και το hair styling ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ από μια άλλη και σικάτη εποχή...

Δες εδώ, τι θα φορεθεί την επόμενη άνοιξη/καλοκαίρι, σύμφωνα με την 18η Athens Xclusive Designers Week!