Hot: Ο Rafael Nadal στην Ελλάδα!

Το φαινόμενο του τένις... γδύνεται για τον Tommy Hilfiger!
Hot: Ο Rafael Nadal στην Ελλάδα!



Πάντα σταματούσαμε μπροστά στις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Attica, όμως τώρα έχουμε έναν ακόμα- πιο καυτό- λόγο να περνάμε και να ξαναπερνάμε: ο Rafael Nadal είναι ο πρωταγωνιστής στις καμπάνιες των συλλογών Tommy Hilfiger underwear, tailored και του αρώματος TH Bold και οι βιτρίνες των Attica στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη είναι πιο sexy από ποτέ! 

Από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καταναλωτές καθώς οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Attica επί της Πανεπιστημίου και της Τσιμισκή, τα ασανσέρ των Attica City Link και Golden Attica αλλά και οι εσωτερικοί χώροι αυτών κατακλίστηκαν με φωτογραφίες από τις συλλογές underwear και tailored που πρωταγωνιστεί ο διεθνούς φήμης τενίστας.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ: Όποιος επισκεφτεί τα καταστήματα στο Golden Hall & το Mediterranean Cosmos ή το corner Tommy Hilfiger στο Attica City Link και αγοράσει 2 εσώρουχα από τις συλλογές #TommyXNadal Underwear Flex Micro ή Icon λαμβάνει ένα «κέρμα» το οποίο το τοποθετεί στο ειδικό μηχάνημα και κερδίζει ένα δώρο. Όλοι όσοι συμμετέχουν κερδίζουν και ένας υπερτυχερός κερδίζει ένα I Phone 6! 


Μάλιστα, με αφορμή την άφιξη των συλλογών, βρεθήκαμε καλεσμένες στο The Upper House των πολυκαταστημάτων Attica επί της Πανεπιστημίου, όπου το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο: ένα πρωτόποτυπο σκηνικό είχε στηθεί για να γίνει η παρουσίαση των 2 συλλογών, μοντέλα ντυμένα από την Tommy Hilfiger Tailored collection μας υποδέχτηκαν σε ένα cocktail Party, μας προ(σ)κάλεσαν να φωτογραφηθούμε με τον Rafael Nadal ενώ λίγο αργότερα μας παρουσίασαν σε ένα μίνι catwalk την Tommy Hilfiger Underwear collection. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε και το διαφημιστικό spot της συλλογής που πρωταγωνιστεί ο Rafael Nadal καθώς και video από την εκδήλωση λανσαρίσματος που είχε πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στα τέλη Αυγούστου. 
Όλα ήταν προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: ακόμα και η ευωδιά που μας αγκάλιαζε ήταν από το νέο άρωμα TH Bold που έβαλε την δική του, ξεχωριστή σφραγίδα στο χώρο! 


Η συλλογή Tommy Hilfiger underwear διαθέτει καινοτόμα σχέδια που συνδυάζουν λεπτομέρειες και ακρίβεια στην εφαρμογή με την άνεση. Υφάσματα υψηλής ποιότητας εγγυώνται την εξαιρετική εφαρμογή ενώ το στυλ τους αντανακλά μία κομψή, σοφιστικέ αισθητική. Όσο για τη συλλογή Tommy Hilfiger Tailored, ενσωματώνει το αιχμηρό, σοφιστικέ στυλ στην αμερικανική ανδρική κληρονομιά του brand. Από το business στυλ μέχρι το casual look του Σαββατοκύριακου, τα κλασικά κομμάτια εκσυχρονίζονται με εφαρμογή ακριβείας, ανανεωμένα κοψίματα, πλούσια χρώματα και πολυτελείς λεπτομέρειες. Τόσο στα παραδοσιακά κοστούμια όσο και στα ανάλαφρα εποχιακά looks, ο Tommy Hilfiger επιλέγει υφάσματα πρώτης ποιότητας όπως το superfine Italian merino μαλλί και πολυτελή, κασμιρένια νήματα. 

Το κοστούμι Rafael Nadal for Tommy Hilfiger είναι ευέλικτο, πολυτελές και εκλεπτυσμένο με μία ενδυματολογική ευκολια που είναι αβίαστα cool. Φτιαγμένο από ύφασμα ιταλικής μάλλινης navy φανέλας, το μονόπετο σχέδιο του κοστουμιού παρουσίαζεται με ίσιους ώμους και σε slim fit γραμμή.