Chanel : Οι νέες τσάντες του οίκου Chanel είναι εδώ και τις θέλουμε όλες

Τυχαίο ότι είναι Χριστούγεννα; Δεν νομίζω...
Chanel : Οι νέες τσάντες του οίκου Chanel είναι εδώ και τις θέλουμε όλες



Όταν ο Karl Lagerfeld και ο οίκος Chanel σχεδιάζουν τσάντες αλλά και παρουσιάζουν νέα σχέδια, ο υπόλοιπος κόσμος της μόδας απλά παρακολουθεί και θαυμάζει. Τα νέα λοιπόν είναι τα εξής : O Lagerfeld για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 επανακυκλοφόρησε και σχεδιάσε από την αρχή 2 κλασικές τσάντες του διάσημου οίκου μόδας.

Η πρώτη ήταν η 11.12 και η δεύτερη η λεγόμενη Boy, τις οποίες άλλαξε τόσο τα χρώματα όσο και τα σχέδια που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ως τώρα.

Μέσα σε όλα αυτά, δεν αναπαύτηκε και σχεδιάσε μια ολοκαίνουργια τσάντα την οποία πως ονόμασε; Μα φυσικά Girl (δεν θα μπορούσε να λείπει αφού ήδη υπάρχει η Boy) η οποία δεν μοιάζει με τις άλλες 2, δηλαδή δεν έχει ούτε καπιτονέ δέρμα, ούτε έχει το κλασικό κούμπωμα του οίκου με το διπλό C. Aντίθετα είναι oversized, θυμίζει ρούχο ή ακόμα καλύτερα το κλασικό Chanel ταγιέρ και είναι διακοσμημένη με κουμπιά. Τέλεια;

Η Kristen Stewart με την ''11.12'' τσάντα.

H Alice Dellal με το σχέδιο ''Boy''.

Kαι η ολοκαίνουργια τσάντα ''Girl'' από την Vanessa Paradis.

Και τώρα στο θέμα μας, Άγιε μου Βασίλη επειδή ήμουν καλό κορίτσι (και φέτος!) όποια από τις 3 Chanel τσάντες μου φέρεις ως δώρο, θα την δεχτώ!

Αφού μιλάμε για τσάντες, check εδώ τα πιο εντυπωσιακά clutch του χειμώνα!