Σε ενδιαφέρει: Ξεκίνησε η εβδομάδα προσφορών στο εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN!

Τώρα έχεις έναν (ακόμα) καλό λόγο για μια βόλτα στον απολυτο shopping προορισμό!
Σε ενδιαφέρει: Ξεκίνησε η εβδομάδα προσφορών στο εκπτωτικό χωριό McARTHURGLEN!



Η χρονιά ξεκινάει με εκπλήξεις και έξυπνες αγορές στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και αυτή είναι μια σούπερ ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις! 

Από σήμερα 4/01 έως και τις 9 Ιανουαρίου, τα αγαπημένα σου designer brands έχουν εκπληκτικές προσφορές και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και να ανακαλύψεις fashion θησαυρούς σε εκπληκτικές τιμές- ό,τι πρέπει για να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου με trendy κομμάτια, σε τιμές που δεν θα τινάξουν το budget σου στον αέρα! 

Και όταν θελήσεις να κάνεις ένα διάλειμμα στη βόλτα σου, τα υπέροχα εστιατόρια και καφέ του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen σε περιμένουν με υπέροχες γεύσεις για να γεμίσουν τις... "μπαταρίες" σου για τη συνέχεια του shopping! 

Για την μεταφορά σου στο εκπτωτικό χωριό, μπορείς να εξυπηρετηθείς με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια κάνε κλικ στο mcarthurglenathens.gr. Αν σκοπεύεις να πας με αυτοκίνητο, σημείωσε πως το parking είναι δωρεάν.