Kendall - Kylie Jenner : Η νέα συλλογή ρούχων και παπουτσιών είναι εδώ (δες και τις 73 δημιουργίες)

Οι διάσημες αδερφές τελικά αγαπούν πολύ τη μόδα...
Kendall - Kylie Jenner : Η νέα συλλογή ρούχων και παπουτσιών είναι εδώ (δες και τις 73 δημιουργίες)



H μια είναι ήδη ένα από τα πιο πετυχημένα και ακριβοπληρωμένα νέα μοντέλα και η άλλη καταφέρνει με κάθε ανάρτηση της στο instagram να συζητιέται από τους πάντες. Φυσικά αναφερομάστε στην Kendall και Kylie Jenner, οι οποίες έχουν γίνει οι αγαπημένες αδερφές της νεολαίας.

Το διάσημο δίδυμο λοιπόν, έβγαλε τη νέα συλλογή ρούχων και παπουτσιών για την Άνοιξη 2016 και όπως οι ίδιες έχουν δηλώσει είναι η πιο ώριμη συλλογή που έχουν σχεδιάσει ώς τώρα.

Η συλλογή αποτελείται από basic καθημερινά και party ρούχα, σε minimal γραμμές σε μονοχρωμίες, με κάποιες εξαιρέσεις κάποιων print!

Mια ματιά στις δημιουργίες των αδερφών Jenner, εύκολα κάποιος καταλαβαίνει ότι δημιούργησαν την σειρά ακριβώς πάνω στο στιλ και στον χαρακτήρα τους.

Όλη η collection, θα κυκολοφορήσει στα μέσα του Φεβρουαρίου και οι τιμές κυμαίνονται από τα € 63 μέχρι τα € 273. Με εξαίρεση κάποια δερμάτινα κομμάτια, τα οποία θα κοστίζουν μέχρι € 450.

Και επειδή ήδη έχεις αγωνία να δεις τι ρούχα και παπούτσια σχεδίασαν οι ''δαιμόνιες'' αδερφές, στην gallery που ακολουθεί θα δεις ΟΛΗ την συλλογή με τις 73 δημιουργίες!

Δες εδώ, την Kendall Jenner να ποζάρει με εσώρουχα Calvin Klein και να τρελαίνει τους followers της!