Tommy Hilfiger: Η νέα συλλογή live στο followme.gr - Σύνδεση με Νέα Υόρκη!

Δες πρώτη τη νέα συλλογή απ' ευθείας από το Park Avenue Armony της Νέας Υόρκης σε live streaming (στις 6 το απόγευμα)και ζήσε την Εβδομάδα Μόδας από "μέσα"!
Tommy Hilfiger: Η νέα συλλογή live στο followme.gr - Σύνδεση με Νέα Υόρκη!



Σήμερα στις 6 το απόγευμα πιάνουμε θέση στην πρώτη σειρά του show του Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο του 2016! Σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming! 

Δες και εσύ, μαζί με τις τυχερές fashion insiders και A-list celebrities που θα κάθονται στην front row του show, την συλλογή που ετοίμασε ο Tommy Hilfiger για την επόμενη σεζόν και νιώσε σαν να βρίσκεσαι στην Νέα Υόρκη, ανάμεσα στα πιο in fashion κορίτσια της γης, δίπλα στις A List celebrities, τις αγαπημένες σου fashionistas και τις fashion editors που θαυμάζεις. 

Ο Tommy Hilfiger φρόντισε για όλες εμάς που αγαπάμε να ενημερωνόμαστε για τη μόδα και μας έδωσε το πολυπόθητο "εισιτήριο" για το fashion show του: το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην παρέα του followme.gr, στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) για να δεις σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming το show του αγαπημένου αμερικανού σχεδιαστή!

Ετοιμάσου να σαλπάρουμε! 

#TommyFall16 #NYFW