New York Fashion Week : Kendall Jenner και Gigi Hadid πρωταγωνίστησαν στη νέα συλλογή της DVF

Με αέρα 70s, τα εντυπωσιακά μοντέλα μετέτρεψαν το catwalk σε μια τεράστια girly ντουλάπα...
New York Fashion Week : Kendall Jenner και Gigi Hadid πρωταγωνίστησαν στη νέα συλλογή της DVF



Μιας και πριν λίγο καιρό η Diane Von Furstenberg ανακοίνωσε ότι ο Paolo Riva θα είναι ο νέος CEO του οίκου και όχι εκείνη, ήταν πολύ φυσικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά τη νέα της συλλογή ready to wear για το φθινόπωρο του 2016.

Η πρώτη αλλαγή λοιπόν ήρθε στην επιλογή της παρουσιάσης, μιας και δεν πραγματοποιήθηκε στα Spring Studios (όπως κάθε χρονιά) αλλά στα κεντρικά γραφεία του οίκου στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στην 14th street.

Ο οίκος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υμνεί την γυναίκα, αφού η Diane Von Furstenberg έχει μεγάλη αδυναμία στην δεκαετία των 70's και στα wrap φορέματα.

Το σκηνικό ήταν γεμάτο καθρέπτες και θύμιζε μια τεράστια γυναικεία ντουλάπα, με τα μοντέλα να χορεύουν υπό τους ήχους της disco μουσικής. Στην πρώτη γραμμή είδαμε τα πιο hot μοντέλα του τώρα, όπως την Gigi Hadid, την Kendall Jenner αλλά και την Karlie Kloss.

Έντονα prints, γούνινες και σουέντ λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά και μας έκαναν να ερωτευτούμε όλη την συλλογή. Για περισσότερα, check την gallery που ακολουθεί και δες αναλυτικά όλα τα ρούχα και τα look που θα δεις φορεμένα σε λίγους μήνες από σήμερα.

Δες εδώ, την ready to wear συλλογή του Alexander Wang που θα συζητηθεί!