Κορίτσια, πάμε στη AXDW να δούμε τι θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι;

Η ελληνική εβδομάδα μόδας ξεκινά σήμερα! Ευκαιρία για super stylish εμφανίσεις!
Κορίτσια, πάμε στη AXDW να δούμε τι θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι;



Αν δεν είσαι fashion freak αυτή τη στιγμή θα σκέφτεσαι πως δεν έχεις καμία διάθεση να σηκωθείς από τονν καναπέ σου, να βγάλεις τις φόρμες σου, να ντυθείς, να στολιστείς και να τρέχεις στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής για να δεις μοντέλα, ρούχα, νέες ιδέες για το στιλ σου και catwalk που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι... βρέχει δεν βρέχει το καλοκαιράκι πλησιάζει! Ξαναδιάβασε αυτή την πρόταση. Νιώθεις ήδη καλύτερα ε; Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να πας στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Θα νιώσεις καλύτερα! 

Η 19η Athens Xclusive Designers Week (8-11 Απριλίου) δεν είναι μόνο μια αθηναϊκή φιέστα μόδας. Είναι η ευκαιρία να φορέσεις τα ρούχα που σου αρέσουν, να ανέβεις ξανά στα αγαπημένα σου εκκεντρικά ψηλοτάκουνα που έχεις αφήσει τόσες βδομάδες στη ντουλάπα και να μπεις με τις φίλες σε ένα mood κοσμοπολίτικο, πιο stylish και (γιατί όχι) πιο σέξι.

Πες όχι στη μιζέρια και ζήσε μερικές μέρες σαν κομψή fashionista! 

Τι θα δεις στις πασαρέλες; Λοιπόν, έχουμε και λέμε (ή μάλλον οι διοργανωτές λένε): 

  • Το fashion brand .LAK με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην πασαρέλα με τη συλλογή .LAK POLO STORIES, όπου αποκαλύπτονται τα στάδια της εξέλιξης ενός polo style shirt σε ένα show που θα συζητηθεί για τη σκηνοθεσία και την ξεχωριστή αισθητική του.

 

  • Το σχεδιαστικό δίδυμο Δημήτρης Στρέπκος και Έλενα Μπάρλα με το brand Celebrity Skin, παρουσιάζει τις avant garde δημιουργίες του, τα ιδιαίτερα αξεσουάρ, τις εντυπωσιακές χειροποίητες λεπτομέρειες και τα headpieces και με τις guest εμφανίσεις επώνυμων celebrities σε ρόλο μοντέλου!
  • Το νεανικό fashion brand Funky Buddhα παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για κορίτσια και αγόρια, "που θέλουν να φοράνε ρούχα εμπνευσμένα από αξίες όπως η ελευθερία, ο σεβασμός προς το συνάνθρωπο και προς το περιβάλλον".
  • Ο Gio Sourgiadakis θα παρουσιάσει τις ανδρικές συλλογές the “UNCOMMON” για το fashion brand Gio.S και “New Dandy… The Elegant Gentleman” για το fashion brand Me & My. 

 

  • Η επίτιμη προσκεκλημένη σχεδιάστρια της διοργάνωσης από την Πολωνία, Natalia Jaroszewska με το brand Jaroszewska παρουσιάζει τη συλλογή με τίτλο Foxey Lady. Η A/W 2016-2017 συλλογή της περιλαμβάνει maxi φορέματα με δερμάτινες λεπτομέρειες και δαντέλες και αέρινες τουνίκ, που θα φέρουν το hippie’s style της δεκαετίας του ’70 στο catwalk της AXDW.

  • Μία ‘ευαίσθητη’ συλλογή με δαντέλες, μουσελίνες, λουλούδια όπου κυριαρχούν το άσπρο και το μαύρο χρώμα, παρουσιάζει ο διαχρονικός Makis Tselios.
  • Ο Κύπριος Notis Panagiotou έρχεται στο catwalk της AXDW με τη συλλογή “Marlene Detrich”, η οποία είναι εμπνευσμένη από την Γερμανίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια του κινηματογράφου, με δημιουργίες σε ανδρόγυνο στυλ, παίζοντας με τόνους του μαύρου, off white, σμαραγδί και ανθρακί.
  • Ο έθνικ Panos Apergis παρουσιάζει τη συλλογή με τίτλο Rock-Romantic, οι δημιουργίες της οποίας συγκρούονται και συνδυάζονται, ισορροπώντας ανάμεσα στο δυναμισμό και την αθωότητα.
  • Ο οίκος Kathy Heyndels παρουσιάζει τη συλλογή με τίτλο “Body Sculpture” με πρωταγωνιστές τους χρυσαφί τόνους σε λευκά υφάσματα με διαφάνειες, δαντέλες και λεπτομέρειες από δέρμα και μέταλλο, καθώς επίσης και ζωηρά χρώματα και laser cut ανοίγματα που αναδεικνύουν τη θηλυκή φιγούρα.

 

  • Ο Tassos Mitropoulos παρουσιάζει τη συλλογή με τίτλο Bourlesque η οποία είναι εμπνευσμένη από τα musical των δεκαετιών του ’30 και του ’40 και της swing μουσικής. Πρωταγωνιστούν οι κορσέδες, τα φτερά, οι μπρετέλες και τα εκκεντρικά κρόσσια που θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη δεκαετία.
  • Το fashion brand Topshop by Sotris, θα μας μεταφέρει για λίγο στο αγαπημένο Λονδίνο. Highlight της επίδειξης είναι η συμμετοχή γνωστών Ελληνίδων fashion bloggers που θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο catwalk.

 

 

  • H τρίτη ημέρα της 19ης AXDW είναι αφιερωμένη στον θεσμό των New Designers Awards, που εδώ και 10 χρόνια αναδεικνύει και επιβραβεύει τα νέα ταλέντα. Οι 23 νέοι σχεδιαστές που διεκδικούν τα 3 βραβεία παρουσιάζοντας τις F/W 2016-2017 συλλογές τους είναι: Andry Anastasiou, Chloe Moumbaris, Chris & Tonia, Christina Teligiannidou, Euphrosyne Vlassi, Fotini LGK, Joy Koumentakou I madebyjk, Maria Vytinidou Luxury Handwoven Design Brand, Marω Martzh, MK by Marios, Penelope Demetriou, TLΓΔ, Valia Kaσtrouny. Την ημέρα θα κλείσει η σχολή μόδας AthensFashionClub Fashion School παρουσιάζοντας δημιουργίες σπουδαστών της σε ομαδικό catwalk.

 

 

Για όλες τις ημέρες, οι επισκέπτες της Διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ειδικό χώρο φιλοξενίας των Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας, το Xclusive Elements, να κάνουν τις αγορές τους επωφελούμενοι των ειδικά διαμορφωμένων τιμών για το κοινό της AXDW και να γνωρίσουν τις συλλογές των 7pm, Art2wear – Rachil Andreadou, Dristela Handmade Creations, E.T. Creations by Elsa Toli, Elissavet Maurogeni, Miaou Niaou, Treis.eddy MakeUp Stage, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Chef sto Spiti

Τι λες; Πάμε; 

Για να μπεις στο κλίμα... κάνε κλικ ΕΔΩ να θυμηθούμε μαζί τις πιο fabulous στιγμές της περσινής Εβδομάδας Μόδας της AXDW.