19η AXDW : Τι έγινε την 1η μέρα στην εβδομάδα μόδας; Τι ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι;

Τα catwalk των L.A.K, Kathy Heyndels και Topshop by Sotris έκαναν την διαφορά...
19η AXDW : Τι έγινε την 1η μέρα στην εβδομάδα μόδας; Τι ξεχωρίσαμε για το φετινό καλοκαίρι;



H 19η Ελληνική εβδομάδα μόδας ξεκίνησε και δεν υπήρχε περίπτωση να μην ήμασταν εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας. Fashionistas, fashion bloggers, σχεδιαστές, μοντέλα και σημαντικά πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας και όχι μόνο, έδωσαν το παρόν και έκαναν ακόμα πιο stylish την πρώτη μέρα της AXDW. Είσαι έτοιμη να τα μάθεις όλα;

Την έναρξη της 19ης Εβδομάδας Μόδας έκανε το fashionbrand .LAK με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά σε ένα priveshow. Ο Λάκης Γαβαλάς, μετά από 6 χρόνια απουσίας από τα catwalks, εξέπληξε τους πάντες με ένα ανατρεπτικό show, καθοδηγώντας τους στην κουζίνα του χώρουόπου είχε στηθεί ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο σκηνικό, όπου τα αγόρια του show πρωταγωνίστησαν με ιδιαίτερο styling, τσόκαρα και μπαλάκια του πίνγκπόνγκ στο στόμα.

Η συλλογή .LAK POLO STORIES αποκάλυψε τα στάδια εξέλιξης ενός polo style shirt, ενώ την επίδειξη άνοιξε ως guestο γνωστός στυλίστας και ο ιδιοκτήτης του AlS howroom στη Μύκονο,AlGiga.Ο κόσμος της μόδας που παρακολούθησε το show, έμεινε ενθουσιασμένος από το δημιουργικό comeback του ανατρεπτικού Λάκη Γαβαλά.

Ένα μοναδικό show που μας μετέφερε στο Λονδίνο παρουσίασε το fashion brand Topshop by Sotris, με highlight την συμμετοχή γνωστών Ελληνίδων fashion bloggers. To μοναδικό catwalk γέμισε με μοναδικά νεανικά κομμάτια με rock και punk στοιχεία του Λονδρέζικου στυλ. Εμείς λατρέψαμε τα silk φορέματα και τα casual playsuit.

Φυσικά τα stand με τα προιόντα ομορφιάς και περιποίησης, έκαναν όλες τις καλεσμένες ακόμα πιο χαρούμενες και εντυπωσιακές!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της συλλογής “BodySculpture” του γνωστού οίκου μόδας Kathy  Heyndels. Πρωταγωνίστησαν οι χρυσαφί τόνοι σε λευκά υφάσματα, θηλυκές διαφάνειες, εντυπωσιακές δαντέλες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες από δέρμα καθώς και laser cuts ανοίγματα αναδεικνύοντας το γυναικείο σώμα.Την παρουσίαση άνοιξε και έκλεισε με εντυπωσιακές εμφανίσεις η Αγγελική Ηλιάδη ενώ οι αντρικές δημιουργίες του οίκου Giannetos συνόδευσαν την συλλογή του οίκου Kathy Heyndels με τις κλασικές και sur-mesure προτάσεις τους. Στην παρουσίαση συμμετείχαν με guest εμφάνιση ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Νίκος Παπαδάκης ο οποίος επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στο catwalk. 

Για δες σήμερα τι περιέχει το πρόγραμμα της AXDW για τη δεύτερη μέρα :

Στην gallery που ακολουθεί, πάρε μια ιδέα από αυτά που θα φορέσεις το καλοκαίρι!