Να ποια είναι τα μαγιό που φόρεσαν οι Jenner και ξεσήκωσαν το Instagram!

Kylie και Kendall Jenner διαφήμισαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τη νέα συλλογή των μαγιότους!
Να ποια είναι τα μαγιό που φόρεσαν οι Jenner και ξεσήκωσαν το Instagram!



Ναι, φυσικά και είδες τις στιγμές ξεγνοιασιάς που πέρασαν οι αδερφές Kylie και Kendall Jenner μαζί με τη διάσημη παρέα τους στην πισίνα του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς φορώντας μαγιώ έσπασαν για ακόμα μια φορά το ίντερνετ καθώς δεν άφησαν και πολλά στη φαντασία!

Όμως κατάλαβες ότι στην ουσία σου έδωσαν μια πρώτη ματιά από τη νεά συλλογή τους με μαγιό η οποία θα κάνει το λανσάρισμά της στις 9 Ιουνίου στο Topshop; Ναι κι όμως αυτά είναι μερικά από τα σχέδια που αααααν προλάβεις και μπορέσεις να αγοράσεις online από το Topshop θα σε κάνουν να φαίνεσαι σαν πραγματικό LA girl με λίγη δόση Jenner!

H φωτογράφιση της συλλογής έγινε με τις ίδιες τις "σχεδιάστριες" να ποζάρουν ως μοντέλα, γιατί έτσι κι αλλιώς ποια θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα!

"Εμπνευστήκαμε από την καθημερινότητα μας στην Καλιφόρνια. Κάθε κομμάτι δείχνει την beachy πλευρά του καλοκαιρινού vibe του  Λος Άντζελες", λέει η  Kendall.


Τι περιμένουμε να δούμε; Φωτεινά, neon λογότυπa, ζωνάρια στην άκρη των μπικίνι που δίνουν σέξι αίσθηση του σώματος, σπορ μαγιό μεταλλικές, λεοπάρ και cut-out λεπτομέρειες δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στα ολόσωμα μαγιό "Είτε στο κολύμπι, είτε στην ηλιοθεραπεία ή ακομα και στο surf  σχεδιάσαμε κάθε κομμάτι έχοντας στο μυαλό μας τη διασκέδαση »λέει η Kylie.

Δες εδώ: Η Kylie κι η Hailey στην πιο sexy πόζα που είδαμε αυτές τις μέρες να περνάει από το timeline μας!