Αγνώριστη! Πώς να ΜΗΝ δείχνεις μεγαλύτερη όπως η Dianna Agron

Αγνώριστη! Πώς να ΜΗΝ δείχνεις μεγαλύτερη όπως η Dianna Agron



H σέξι cheerleader του «Glee», μας έχει συνηθίσει σε ρετρό εμφανίσεις με pin up αέρα και παλιότερα αλλά πάντα να καταφέρνει να ισορροπεί άρτια ανάμεσα στο ρετρό και το μοντέρνο, καταλήγοντας να δείχνει πάντα φρέσκια. Πολλές φορές όμως η γραμμή ανάμεσα στο ρετρό-παρωχημένο look και στο μοντέρνο pin up είναι τόσο λεπτή που ακόμα και κάποια με πρόσωπο σαν αυτό της Dianna να καταλήξει να δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Η Agron είναι μόλις 28 ετών και έχει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπο στο Hollywood παρόλα αυτά, κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε να ψωνίζει με την γιαγιά μου για το γάμο της συννυφάδας της. Ένα φόρεμα με δαντέλα με μεταλλικές λεπτομέρειες μπορεί να ακούγεται ιδανικό αλλά η εκτέλεση του συγκεκριμένου φορέματος είναι τόσο λάθος που θα ήταν καλύτερα η Dianna να έβαζε μία από τις cheerleading στολές της από τη σειρά «Glee».

Αν η Αgron χρησιμοποιούσε μόνο το κάτω μέρος του φορέματος, σαν φούστα και το συνδύαζε με ένα oversized top από μέσα, τότε το look της θα ήταν πιο νεανικό και μοντέρνο. Είναι κρίμα, Dianna, να έχεις τέτοιες καμπύλες και να τις κρύβεις κάτω από τέτοιο φόρεμα.