Η εμφάνιση της Juno Temple που θα μας κάνει θα θυμηθούμε την Μάγια τη Μέλισσα

Η εμφάνιση της Juno Temple που θα μας κάνει θα θυμηθούμε την Μάγια τη Μέλισσα



Να πούμε την αλήθεια, τα blazer dresses είναι από τα ανερχόμενα must της σεζόν. Έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις red carpet εμφανίσεις των celebrity και μας αρέσει να παρατηρούμε τους τρόπους με τους οποίους το συνδυάζουν οι αγαπημένες μας star.

Το blazer dress, εκτός από το κόκκινο χαλί, είναι ιδανικό φόρεμα για το γραφείo, αφού είναι σέξι και δυναμικό χωρίς να χάνει την σοβαρότητα που του δίνουν τα στοιχεία ενός κανονικού blazer. Παρόλα αυτά ο τρόπος που θα το συνδυάσεις και το χρώμα που θα διαλέξεις για το blazer dress σου είναι πολύ σημαντικός για να μην καταλήξεις να μοιάζεις σαν να φοράς στολή ή κουστούμι επιθεώρησης –έρχεται και το Halloween δεν φταίμε εμείς που πάει εκεί το μυαλό μας.

Ο συνδυασμός κίτρινου και μαύρου χρώματος, σίγουρα είναι από τους πιο δύσκολους ακόμα και για την πιο έμπειρη φασιονίστα και κάτι που η Juno Temple δεν κατάφερε τελικά να αποδώσει σωστά. Οι κίτρινες λεπτομέρειες στο φόρεμα ήταν τόσο έντονες και neon που τράβηξαν τα βλέμματα στα λάθος σημεία. Η 25χρονή ηθοποιός μπορείς να έχει το σώμα να υποστηρίξει ένα τέτοιο ρούχο αλλά ο συνδυασμός των παπουτσιών, των χρωμάτων και των 80s αναφορών στον γιακά του, την κάνουν να δείχνει πιο παχιά και μεγαλύτερη σε ηλικία.