People s Choice Awards 2016 : Οι top 10 καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί

Από την Kate Hudson μέχρι την Claire Danes, ήταν όλες chic & glamorous...
People s Choice Awards 2016 : Οι top 10 καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί



 Τα 42α People's Choice Awards, πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ώρες στο Microsoft Center του Los Angeles. Τα συγκεκριμένα Αμερικάνικα βραβεία διοργανώνονται από το 1975 και αναγνωρίζουν ανθρώπους και έργα της ποπ κουλτούρας. Η διαφορά από τα υπόλοιπα βραβεία είναι ότι τους νικητές/ νικήτριες τους ψηφίζει το κοινό και αν μην τι άλλο κάθε χρόνο έχει αρκετό ενδιαφέρον, γιατί με αυτό τον τρόπο, βλέπουμε ποιοι είναι οι αγαπημένοι ηθοποιοί ή τραγουδιστές του κόσμου.

Φυσικά όλες οι καλεσμένες και υποψήφιες περπάτησαν το κόκκινο χαλί και εμείς ψηφίσαμε τις top 10 καλοντυμένες. Για να δούμε ποιες ξεχώρισαν και γιατί :

1. H αγαπημένη Kate Hudson που με κάθε εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί εντυπωσιάζει τους πάντες, στα φετινά βραβεία ψήφισε λευκό και επέλεξε μια minimal αλλά τόσο σικάτη ολόσωμη φόρμα. Παρατήρησες ότι δεν φόρεσε κάποιο λαμπερό κολιέ αλλά μας απέδειξε ότι ένα ζευγάρι λαμπερά κρεαμαστά σκουλαρίκια, αρκεί για να κάνει την διαφορά; You go girl!

2. H πάντα καλοντυμένη και fashion forward Claire Danes, διάλεξε ένα maxi Burberry φόρεμα που ξεχώρισε για το ιδιαίτερο σχέδιο και τις λαμπερές του λεπτομέρειες. Και αυτό ήταν, δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω! 10 στα 10 Claire!

3. Σύγχρονη cat woman θα μπορουσαμε να χαρακτηρίσουμε την Julliane Hough, αφού το λαμπερό μαύρο δερμάτινο Kaufmanfranco αυτό μας θύμισε μόλις το είδαμε. Το sleek κοτσάκι που επέλεξε στα μαλλιά ολοκλήρωσε το look εντυπωσιακά!

4. Η ''All about that bass'' Meghan Trainor, για την 42η απονομή των βραβείων επέλεξε ένα mini φόρεμα στις αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού. Τα αξεσουάρ σε χρυσή απόχρωση έδωσαν την λάμψη και ταίριαξαν απόλυτα με το υπέροχο φόρεμα.

5. Η πανέμορφη Ινδή ηθοποιός Priyanka Chopra, έκανε ακόμα πιο λαμπερή και εντυπωσιακή την παρουσία της με την Vera Wang δημιουργία με τις χιλιάδες παγιέτες πάνω της. Shine girl!

6. H παρουσιάστρια Renee Bargh, έκανε μια αποκαλυπτική αλλά σικάτη εμφάνιση με το see-through πράσινο από δαντέλα φόρεμα. Πολύ όμορφη παρουσία!

7. Στα πορτοκαλί η ηθοποιός Sasha Alexander με τις ροζ λεπτομέρειες του Antonio Berardi φορέματος να κάνουν την διαφορά!

8. Cute και σέξι η ηθοποιός Alison Brie, μέσα στο mint μίνιμαλ φόρεμα της !

9. Από τις λίγες που επέλεξαν κόκκινη τουαλέτα ήταν η ηθοποιός Abigail Spencer! Alexia Maria, η δημιουργία και πολύ εντυπωσιακή.

10. Στα λευκά η Maggie Lawson με το maxi φόρεμα που επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά! Ρομαντική και όμορφη!

Μιας και είμαστε σε κλίμα red carpet και οι Χρυσές Σφαίρες είναι σε 3 μέρες, check εδώ ποιες ήταν οι 46 καλοντυμένες από το 1998 μέχρι το 2015!