Το μπλεγμένο ανδρόγυνο στυλ της Lorde στην πρεμιέρα του The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Το μπλεγμένο ανδρόγυνο στυλ της Lorde στην πρεμιέρα του The Hunger Games: Mockingjay Part 1



Δεν γνωρίζουμε αν η Lorde ήθελε να κάνει κάποιου είδους statement μέσα από αυτή της την εμφάνιση ή αν απλά έπαθε αυτό που έχω πάθει και εγώ άπειρες φορές, μέχρι να βάλω μυαλό. Κορίτσια, πριν παραγγείλετε ρούχα online, να μετριέστε για το σωστό νούμερο πρώτα, αλλιώς τα λάθη πληρώνονται. Και εντάξει εμείς το πολύ πολύ να πάμε μέχρι τον γάμο της ξαδέρφης, φαντάσου και την Lorde που έπρεπε να πάει σε κοτζάμ πρεμιέρα με κουστούμι σε λάθος νούμερο.

Τώρα ή η Lorde νομίζει ότι είναι διμερή ή –όπως οι πιο πολλές γυναίκες- νομίζει ότι είναι λίγο πιο παχουλή από ότι στην πραγματικότητα, 3-4 νούμερα μόνο. Ενώ έχει κάνει το σωστό σκοτεινό βάψιμο για ένα τέτοιο tomboy look, έχει βάλει και τη τσαχπινιά της με την μαύρη κορδέλα, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι το παντελόνι είναι τόσο φαρδύ που θυμίζει τον MC Hammer στο «Can’t touch this» και το blazer τόσο μακρύ που την κάνει να μοιάζει με χόμπιτ.

Δεν λέω… τα κομμάτια ξεχωριστά θα μπορούσαν να βγάλουν πολύ όμορφα looks, ακόμα και σε αυτό το μέγεθος. Θα μπορούσα να φανταστό το  φαρδύ παντελόνι με ένα cropped top και ψηλά heels και το σακάκι φορεμένο ως φόρεμα με μία μεσάτη ζώνη ή με ένα λιλιπούτειο romper από μέσα.