Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις γούνα για να μην δείχνεις διπλάσια όπως η Kelly Brook

Προφανώς και η γούνα από μόνη της προσθέτει κιλά –μην φρικάρεις όταν την πρωτοβάλεις- αλλά αν φορεθεί σωστά, σου υποσχόμαστε ότι μπορεί να είναι και ωραία.
Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις γούνα για να μην δείχνεις διπλάσια όπως η Kelly Brook



Σίγουρα πρόκειται για μία από τις πιο hot celebrities του Hollywood και λατρεύουμε το γεγονός ότι δεν σταματάει να δείχνει τις καμπύλες της με κάθε αφορμή αλλά η Kelly Brook, κάνει πολλές φορές μικρά στιλιστικά λάθη, κυρίως εις βάρος των καμπύλων της.

Όταν έχεις πολύ στήθος και παχάκια στους γοφούς, πρέπει να φροντίσεις να τραβάς τα βλέμματα από εκείνο το σημείο και να το αναδεικνύεις μόνο όταν θέλεις εσύ και με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Άλλες πληρώνουν για να έχουνε το πλούσιο στήθος και τις καμπύλες σου για αυτό πρέπει να είσαι προσεχτική, για να καταφέρνεις να βγάζεις προς τα έξω τον κομψό εαυτό σου. Ναι, τα μεσάτα σακάκια δημιουργούν την ψευδαίσθηση μίας ακόμα πιο λεπτής μέσης αλλά μόνο όταν το μάκρος του σταματάει ακριβώς στο μήκος της μέσης σου, ακόμα και λίγα εκατοστά παρακάτω, θα τονίσει ακόμα περισσότερο τους έντονους γοφούς σου και όχι με το πιο σέξι αποτέλεσμα.

Να ξέρεις ότι εμείς οι καμπυλωτές, καλύτερα να δοκιμάζουμε γούνες σε πιο μακρύ μάκρος έτσι ώστε να αγκαλιάζει το παλτό το σώμα μας πιο όμορφα. Προφανώς και η γούνα από μόνη της προσθέτει κιλά –μην φρικάρεις όταν την πρωτοβάλεις- αλλά αν φορεθεί σωστά, σου υποσχόμαστε ότι δεν θα το παρακάνει.

Αν θες να δοκιμάσεις ψηλόμεσα ankle boots και οι γάμπες σου είναι πιο παχιές, τότε διάλεξε αυτά που μάκρος τους σταματάει στον αστράγαλο, καθώς όπως στην περίπτωση της Kelly Brook, αυτές που σταματάνε στη μέση της γάμπας μπορεί να την κάνουν να δείχνει πιο κοντή και πιο παχιά.