Θα εμπιστευόσουν το αγόρι σου να σου δώσει fashion συμβουλές;

Μήπως οι άντρες περνάνε καλύτερα γιατί ξέρουν να χαλαρώνουν πιο πολύ από εμάς;
Θα εμπιστευόσουν το αγόρι σου να σου δώσει fashion συμβουλές;



Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα μοναδικό τρόπο να αναλύουμε τις καταστάσεις, κάτι το οποίο δεν μας κάνει και τις πιο λογικές και σίγουρα καθόλου υπομονετικές πολλές φορές. Θυμήσου πόσες φορές μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, άργησες σε ραντεβού σου επειδή «δεν είχες τι να φορέσεις» ή πόσες άσκοπες αγορές έκανες τον περασμένο χρόνο, μόνο και μόνο επειδή πίστευες ότι σου άρεσε κάτι. Όσον αφορά τη μόδα, τείνουμε να είμαστε αρκετά παρορμητικές και όλα αυτά μέσα από την προσπάθεια μας να καταφέρουμε να είμαστε «τέλειες».

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άντρες είναι τόσο χαλαροί με το ντύσιμο τους, ακόμα και οι πιο στιλάτοι και τι θα κερδίζαμε αν γινόμασταν άνετοι και υπομονετικοί όπως αυτοί, απλά ακολουθώντας τις συμβουλές τους. Κάθε φορά που ψάχνεις μία fashion συμβουλή, σκέψου τι θα έλεγε το αγόρι σου σε μία αντίστοιχη ερώτηση.

 «Δεν έχω τι να φορέσω»

Μην φρικάρεις, είπαμε να είσαι χαλαρή και ήρεμη. Πριν αρχίσεις να πετάς όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου στο κρεβάτι απλά σκέψου ένα αγόρι πως θα αντιδρούσε. Σκέψου που έχεις να πας, πόσο formal πρέπει να ντυθείς, αν θα μπορούσες να μεταμορφώσεις ένα απλό φόρεμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ποια είναι τα ρούχα στην ντουλάπα σου που πιστεύεις ότι  σου ταιριάζουν πιο πολύ από όλα τα άλλα.

«Αυτό το φόρεμα με κάνει να δείχνω χοντρή»

Πριν βάλεις τα κλάματα σκέψου ότι μπορεί ο ίδιος ο καθρέφτης να έχει πρόβλημα ή πολύ απλά τα επίπεδα αυτοπεποίθησης σου είναι τόσο χαμηλά που σε κάνουν να χάνεις την αλήθεια. Αφού αυτό που φοράς είναι στο νούμερο σου, τότε ίσως να μην χρειάζεται να κοιτάξεις καν τον καθρέφτη. Εμπιστέψου τον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη ότι μόνο αν αισθάνεσαι εσύ πραγματικά σέξι, θα το βγάλεις και στους γύρω σου.

«Δεν κουμπώνει το τζιν μου»

Είναι τώρα καιρός για να ανησυχούμε για περιττά κιλά; Είμαστε στη μέση των γιορτών και έχουμε πολλά οικογενειακά τραπέζια ακόμα να «κατακτήσουμε». Σκέψου σαν άντρας, άφησε το τζιν που δεν σου κουμπώνει και διάλεξε να φορέσεις ένα άλλο. Τόσο απλά.

«Με χτυπάει το παπούτσι»

Ναι, λατρεύεις  αυτό το ζευγάρι, είναι ένα από τα trends της σεζόν και –ας το ομολογήσουμε- εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα μικρό πρόβλημα να αποχωριζόμαστε παλιά ρούχα και αντικείμενα. Από την στιγμή όμως που σε χτυπάει σημαίνει ότι δεν είναι καλό για τα πόδια σου, γίνε λίγο αναίσθητη σαν αγόρι –συγνώμη αγόρια!- και χάρισε τα παπούτσια σε μία φίλη σου ή σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

«Αυτή φοράει το ίδιο φόρεμα με μένα»

Δείξε μεγαλοψυχία και κάνε ότι κάνουν οι άντρες. Συστήσου και σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι φοράτε και οι δύο το ίδιο ρούχο. Αν παρεξηγηθεί τότε εσύ είσαι αυτόματα η νικήτρια, αν όχι τότε ίσως έκανες μία καινούρια φίλη.