To Los Angeles καλωσόρισε τα πρώτα Fashion Los Angeles Awards και οι fashionistas ήταν εκεί –σχεδόν δηλαδή

Ποιο περπάτησαν το κόκκινο χαλί, ποιοι κρύφτηκαν από τους paparazzi;
To Los Angeles καλωσόρισε τα πρώτα Fashion Los Angeles Awards και οι fashionistas ήταν εκεί –σχεδόν δηλαδή



Δεν έχει νιώσει κορεσμό το Hollywood ακόμα από την πηγμένη περίοδο των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών βραβείων και σκέφτηκαν ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να οργανώσουν ένα ακόμα event με κόκκινο χαλί.

Το πρώτο event και fashion show των Fashion Los Angeles Awards είναι γεγονός αλλά οι αλήθεια είναι ότι οι celebrities ακόμα δεν έμαθαν τα νέα. Βέβαια όταν έχεις στο κόκκινο χαλί σου την Rihanna δεν χρειάζεσαι κανέναν άλλο. Παρόλα αυτά μας ευχαρίστησε το γεγονός ότι είδαμε την αγαπημένη Drew Barrymore σε fashion event με μπλουζάκι Zara, παρακαλώ, γιατί η Drew είναι πραγματικά ένα κορίτσι σαν εμάς αλλά και την Nicole Richie και την καινούρια απόχρωση στα μαλλιά της.

Βέβαια υπήρχαν και οι celebrities οι οποίοι παρευρέθησαν στο show αλλά δεν μας έκαναν την χάρη να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί, με αποτέλεσμα να δούμε τα outfits των Miley Cyrus, Kanye West και Katy Perry μόνο μέσα από φωτογραφίες των papatazzi, ενώ αποχωρούσαν από το show.

Αυτή τη στιγμή ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το outfit της Katy Perry, δεν έχουμε ακόμα εντοπίσει αν πρόκειται για κάποια statement εμφάνιση, κάποια «δήλωση»  ή όντως η Katy αποφάσισε ότι το total ροζ σύνολο θα πήγαινε ιδανικά με τα μοβ μαλλιά της και θα ολοκληρωνόταν ακόμη πιο ιδανικά με ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες για το κολυμβητήριο. Ναι.. ναι.. ξέρουμε ότι οι συγκεκριμένες σαγιονάρες ήταν το απόλυτο trend του περσινού καλοκαιριού αλλά για μίνιμαλ normcore σύνολα, όχι με ροζ glitter φορέματα με γούνινες λεπτομέρειες.