Καρό του άσσου από την Zendaya

Η ηθοποιός Zendaya κάνει την έξυπνη κίνηση και επιλέγει καρό ladylike φόρεμα...
Καρό του άσσου από την Zendaya



Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα την συγκεκριμένη φωτογραφία έπρεπε να την κοιτάξω και δεύτερη φορά για να καταλάβω ότι πρόκειται για την ηθοποιό Zendaya. Η 18χρονη, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις αφού πάντα συμβαδίζει με την ηλικία της και επιλέγει look ιδιαίτερα και νεανικά.

Βέβαια η Zendaya ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Good Morning America'', άρα το καρό φόρεμα ήταν μάλλον ότι έπρεπε για την συγκεκριμένη περίσταση. Ο συνδυασμός που πέτυχε με τις λευκές γόβες ήταν υπέροχος και από κοσμήματα επέλεξε πολύ σωστά να φορέσει μόνο ένα ρολόϊ. Άλλη μια σοφή επιλογή ήταν ότι μάζεψε τα μαλλιά της σε κότσο σινιόν, δίνοντας έτσι την δυνατότητα το καρό φόρεμα να λάμψει. 

Ψάξαμε και βρήκαμε ότι το φόρεμα ήταν του σχεδιαστή Michael Kors, στοιχίζει 1835,00 ευρώ και μπορείς να το δεις εδώ. Οι γόβες από την άλλη ήταν Christian Louboutin. Αν θέλετε και εσείς να πετύχετε παρόμοιο αποτέλεσμα με αυτό της Zendaya, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, βρείτε το καρό που σας αρέσει και ταιριάζει στο στιλ σας, μην ξεχάσετε βέβαια να φορέσετε τις πιο θηλυκές σας γόβες και θα δείτε ότι όλοι θα κάνουν λόγο για μια από τις πιο κομψές σας και εντυπωσιακές σας εμφανίσεις.

Δες εδώ, πως το print αστεριών θα λάμψει φέτος!