Το τέλειο ανοιξιάτικο look που πρέπει να αντιγράψεις

Η Olivia Palermo δίνει μια άλλη οπτική στην floral φούστα, δοκίμασε το και εσύ...
Το τέλειο ανοιξιάτικο look που πρέπει να αντιγράψεις



Αχ Olivia, δεν υπάρχει στιγμή που μας απογοητεύεις! Κάθε εμφάνιση σου και ένα στιλιστικό μάθημα για εμάς. Όλο και κάτι καινούργιο δοκιμάζει και στην συνέχεια μας προτείνει με τον τρόπο της να την ακολουθήσουμε και εμείς στο υπέροχο ταξίδι που ονομάζεται μόδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί το σύγχρονο fashion icon της εποχής μας.

Με την τελευταία εμφάνιση που έκανε κατάφερε πάλι να μας εντυπωσιάσει μιας και το outfit που επέλεξε μας έδωσε την ιδέα να το τολμήσουμε και εμείς μιας και φαντάζει το τέλειο ανοιξιάτικο look που πάει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Τα κομμάτια του ντυσίματος απλά αφού όλες μας έχουμε στην ντουλάπα ένα τζιν πουκάμισο, μια floral φούστα, μονόχρωμες γόβες και ένα clutch φάκελο.

Το θέμα είναι τα συνδυάσεις σωστά μεταξύ τους, προσθέτοντας πάντα το προσωπικό σου γούστο. Μην ξεχάσεις ότι τα έντονα χρώματα πρέπει να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο look.Δοκίμασε και εσύ αυτό το χαριτωμένο σύνολο που επέλεξε η Olivia Palermo και περπάτησε σε νέα μονοπάτια, σε αυτά του μοναδικού στιλ και της κομψότητας...

Δες εδώ, τι φόρεσε στην τελευταία επίσημη εμφάνιση της και μας εντυπωσίασε!