Το sport chic σύνολο της Kendall Jenner που θα λατρέψεις

Η Kendall Jenner επιλέγει λευκή παντελόνα και ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε και εμείς...Να θυμάσαιότι η ψηλόμεση παντελόνα θα σουχαρίσει extra ύψος και θα καλύψει τυχόν ατέλειες του σώματος σου.
Το sport chic σύνολο της Kendall Jenner που θα λατρέψεις



H Κendall Jenner τελευταία απαθανατίζεται πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό και πολύ καλά κάνει αφού εμείς λατρεύουμε το στιλ της. Ακόμα και μια απλή βόλτα για ψώνια με τις φίλες της, αποτελεί είδηση για το τι φόρεσε και με ποιον ήταν. Έτσι και αυτή την φορά σε μια βόλτα της στο όμορφο Malibu, έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε να κάνει την διαφορά.

Φορώντας μια λευκή παντελόνα, ένα ροζ τοπ και ένα ζευγάρι sneakers όρισε από την αρχή το πως πρέπει να είναι το τέλειο sporty chic look. Η παντελόνα ως πρωταγωνιστικό κομμάτι στο συγκεκριμένο ντύσιμο, εκτός από μια από τις hot τάσεις της φετινής άνοιξης, αποτελεί ένα κομμάτι-κλειδί μέσω του οποίου μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά looks.

Η έμπνευση που μας χαρίζει το όμορφο μοντέλο είναι αρκετή έτσι ώστε να πειστείς ότι μια φαρδιά παντελόνα ταιριάζει απόλυτα με τα αγαπημένα σου sneakers. Αν θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις παρόμοιο outfit, πρέπει να θυμάσαι ότι η ψηλόμεση παντελόνα θα σου χαρίσει extra ύψος και θα καλύψει τυχόν ατέλειες του σώματος σου. Τέλος όσον αφορά το τοπ, μπορεί να μην είναι crop σαν της Kendall αλλά ένα πιο loose και μακρύ για τις γυναίκες που δεν θέλουν την κοιλιά τους ακάλυπτη.

Δες εδώ, την Kendall να κάνει τα ψώνια της στο Malibu!