Δες πως να συνδυάσεις το φθαρμένο σου τζιν με τον πιο chic τρόπο

To τέλειο outfit για μια πρωϊνή βόλτα της Jenna Dewan, που μας ενθουσίασε...
Δες πως να συνδυάσεις το φθαρμένο σου τζιν με τον πιο chic τρόπο



Aν δεν σου θυμίζει κάτι το όνομα Jenna Dewan, εμείς απλά θα σας αναφέρουμε ότι είναι παντρεμένη με τον Channing Tatum και έχουν μαζί ένα μικρό κοριτσάκι. Όμως αυτή την φορά δεν θα ασχοληθούμε με τα προσωπικά του ζευγαριού αλλά με το στιλ της Jenna.H αλήθεια είναι ότι παρατηρώντας με τα χρόνια την εξέλιξη της όσον αφορά πάντα το τι επιλέγει να φοράει, η όμορφη ηθοποιός έχει κάνει μια στιλιστική στροφή που πολύ της ταιριάζει. 

Αυτό φαίνεται καθαρά και στο casual outfit που επέλεξε σε μια πρωϊνή της βόλτα, το οποίο πολύ μας άρεσε και σίγουρα θα το δοκιμάσουμε. Καλό θα ήταν όλες να γνωρίζουμε ότι όσο πιο απλό μας φαίνεται ένα ντύσιμο, τόσο πιο περίπλοκο είναι να πετύχουμε. Διότι οι περισσότερες γυναίκες από εμάς όταν θεωρούμε πως ένα look είναι απλό, τόσο πιο πολύ προσθέτουμε για παράδειγμα επιπλέον αξεσουάρ, με αποτέλεσμα το μέτρο να χάνεται και το στιλ μας να κάνει περίπατο.

Το συγκεκριμένο outfit μας απέδειξε πόσο αρμονικά μπορούν τα δέσουν μεταξύ τους ένα φθαρμένο τζιν, ένα ροζ τοπ, τα δετά σανδάλια και μια nude – εκρού τσάντα. Τόσο εύκολα, τόσο μαγικά...

Δες εδώ, το τέλειο βραδινό μακιγιάζ που μας προτείνει η Jenna!