Δοκίμασε και εσύ το ιδανικό ανοιξιάτικο look για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Το χαριτωμένο playsuit της Olivia Munn που όλες θα φορέσουμε φέτος...
Δοκίμασε και εσύ το ιδανικό ανοιξιάτικο look για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις



Δεν υπάρχει πιο παιχνιδιάρικο και άνετο ρούχο από το playsuit. Αρκεί μια φορά να το δοκιμάσεις και αυτό ήταν, απλά θα το ερωτευτείς και δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ζεστός και προϋποθέτει πιο ανάλαφρα ρούχα, το playsuit θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπως και αν το συνδυάσεις.

Η ηθοποιός Olivia Munn, σε κάθε έξοδο της επίσημη ή όχι καταφέρνει να ξεχωρίζει, φορώντας ρούχα τα οποία την κολακεύουν και αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της. Στο τελευταίο look της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βγαίνει από ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Η 34χρονη ηθοποιός κατάφερε να δώσει χρώμα στη νύχτα με το υπέροχο και πολύχρωμο playsuit. To υπόλοιπο σύνολο συμπλήρωσαν άψογα τα sexy nude πέδιλα και το clutch στο φλογερό χρώμα του κόκκινου.

Εμπνεύσου και εσύ από το εξαιρετικό και girly look της Olivia και κάνε την διαφορά, μην ξεχάσεις βέβαια εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις, να οπλιστείς με όση αυτοπεποίθηση έχεις...γιατί τα ρούχα από μόνα τους δεν αρκούν για να εντυπωσιάσεις!

Δες εδώ, πως αλλιώς μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο playsuit!