To pastel παλτό της Rihanna και πώς να φορέσεις ροζ χωρίς να μοιάζεις με παιδική κούκλα

To pastel παλτό της Rihanna και πώς να φορέσεις ροζ χωρίς να μοιάζεις με παιδική κούκλα



Η Rihanna έχει το μοναδικό ταλέντο να συνδυάζει ρούχα τα οποία μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι δεν θα ταίριαζαν ποτέ μεταξύ τους. Το ταλέντο της στο αναμειγνύει το sporty με το girly στυλ είναι γνωστό αλλά ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι ένα baby pink παλτό από γούνα θα ταίριαζε τόσο με ένα urban outfit.

Αν σου αρέσει το tomboy στυλ τότε θα λατρέψεις την εκδοχή της Riri η οποία προσθέτει χρώμα σε ένα από πιο αγορίστικα σύνολα. Τζιν παντελόνι σε ίδια γραμμή, απλό γκρι τοπ και τα κλασικά μποτίνια ορειβασίας –που όλες μας φορούσαμε στα 90’s- θα αλλάξουν τελείως αν φορεθούν με ένα παλτό σε pastel ή έντονο χρώμα.

Το χειμώνα, ακόμα και το πιο στιλιστικά άρτιο outfit χάνεται κάτω από το παλτό σου και για αυτό το λόγο χρειάζεσαι ένα παλτό που να αναδεικνύει το στυλ σου, χωρίς να χρειάζεται να δείξεις τι φοράς από μέσα. Ανάλογα με την χρωματική παλέτα της ντουλάπας σου, διάλεξε ένα παλτό σε κόκκινο, πράσινο μοβ ή παστέλ χρώμα –ένα από τα must της σεζόν. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να ξεχωρίσεις με το look σου μέσα από το παλτό, κράτα το σε ουδέτερους τόνους χρωματικά και αν θες να φορέσεις φούστα, δοκίμασε να διαλέξεις ένα καλσόν με έντονα σχέδια.