Το floral φόρεμα είναι το must-have για το φετινό καλοκαίρι

Tο πιο καλοκαιρινό maxi φόρεμα το έχει η Myleene Klass, δες πως να πετύχεις παρόμοιο look...
Το floral φόρεμα είναι το must-have για το φετινό καλοκαίρι



H Αγγλίδα τραγουδίστρια και μοντέλο, Myleene Klass στο εξωτερικό είναι ιδιαιτέρως γνωστή τόσο για την όμορφη φωνή της όσο και για το άψογο στιλ της. Αν ψάξεις λίγο στο google τι έχει φορέσει γενικά, θα εκπλαγείς με τις εναλλαγές του στιλ της, μιας και δεν φοβάται τις αλλαγές αφού κάθε νέα τάση που βγαίνει, είναι και μια καινούργια εμπειρία γι' αυτή.

Για άλλη μια φορά μας απάσχολησε με την τελευταία της εμφάνιση και φυσικά εμείς είμαστε εδώ να την αναλύσουμε, να την αναλύσουμε και εννοείται να σου προτείνουμε να την δοκιμάσεις. Συγκεκριμένα η Myleene επέλεξε ένα πανέμoρφο maxi φόρεμα με floral print στα πιο καλοκαιρινά και έντονα χρώματα. Το συνδύασε με μαύρες πλατφόρμες, μαύρη τσάντα με κρόσια και από κοσμήματα χρυσό κολιέ και βραχιόλια.

Αν σου άρεσε και εσένα το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις ένα floral maxi φόρεμα στα χρώματα της επιλογής σου και έπειτα παίξε με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στο must-have του καλοκαιριού και κέρδισε απλά τις εντυπώσεις...

Δες εδώ, τα πιο εντυπωσιακά floral σορτς που θα ξετρελάνουν...