Kendall Jenner : H μαύρη ζιπ - κιλότ είναι hot και πρέπει να την φορέσεις και εσύ

Η Kendall Jenner επιλέγει μαύρη ζιπ-κιλότ και την συνδυάζει με τον πιο chic τρόπο...
Kendall Jenner : H μαύρη ζιπ - κιλότ είναι hot και πρέπει να την φορέσεις και εσύ



Πολλά ακούγονται για την οικογένεια Jenner τελευταία, αλλά εμείς δεν θα τα αναλύσουμε εδώ μιας και μας αρέσει να μιλάμε για μόδα και να αναλύουμε την εκάστοτε celebrity και το στιλ της. Στο σημερινό get the look η Κendall Jenner, πρωταγωνιστεί με την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πάρτυ για το λανσάρισμα της σειράς των ρούχων που σχεδίασε με την αδερφή της, για την εταιρεία Topshop. 

To ανερχόμενο μοντέλο, εντυπωσίασε τους πάντες με την μαύρη ζιπ – κιλότ, το ριγέ με ethnic επιρροές τοπ και τα υπέροχα σέξι strappy πέδιλα. Μια εμφάνιση κλασική αλλά με σύγχρονες επιρροές που μας αρέσουν πολύ. Η Kendall άλλωστε τα τελευταία χρόνια, δύσκολα πέφτει σε κάποιο στιλιστικό λάθος, αφού το everyday style το παίζει στα δάχτυλα.

Ακολουθείστε και εσείς την στιλάτη Kendall και αποκτήστε μια φαρδιά ζιπ-κιλότ, σε όποιο χρώμα και στιλ εσείς επιθυμείτε. Το μυστικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι καλό θα ήταν όταν επιλέγετε τέτοιου είδους παντελόνι να φοράτε ψηλοτάκουνα, έτσι ώστε η σιλουέτα σας να μακραίνει και να φαίνεται πιο εντυπωσιακή.

Διάβασε εδώ, τα συγκινητικά μηνύματα της Kendall και της Kylie για τον πατέρα τους...Caitlyn!