Diane Kruger : To καρό της πάει πολύ

Η Diane Kruger δίνει στο καρό σύνολο, μια ποπ πινελιά αφού επιλέγει εντυπωσιακά φούξια πέδιλα...
Diane Kruger : To καρό της πάει πολύ



Τόσο πόσο αγαπάμε την Diane Kruger και φυσικά το στιλ της δεν περιγράφεται. Ειλικρινά θα θέλαμε όλα τα κορίτσια να τρυπώσουμε στη ντουλάπα της και να δοκιμάσουμε (δίχως αύριο), όλα μα όλα τα ρούχα και τα παπούτσια της. Αυτό το κορίτσι καταφέρνει απλά και ρο βασικότερο χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθεί ιδιαίτερα, σχεδόν κάθε μέρα να ντύνεται εντυπωσιακά και πάντα fashion forward!

Συγκεκριμένα η αγαπημένη και στιλάτη ηθοποιός στην τελευταία εμφάνιση της, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το total καρό σύνολο. Το τοπ και η παντελόνα στο ίδιο pattern έδεσαν υπέροχα με την ποπ επιλογή των παπουτσιών και κάνουμε λόγο για τα τέλεια strappy φούξια πέδιλα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ επέλεξε ένα γκρι clutch και μάλλον ήταν αρκετά αφού εκτός από τα σκουλαρίκια που φόρεσε, το υπόλοιπο look το κράτησε σε πιο ''ήρεμους'' τόνους.

Το φανταζόμαστε ήδη το outfit της Diane πάνω μας είτε για κάποια πιο επίσημη εμφάνιση είτε και για μια απλή καθημερινή βόλτα με την κοριτσοπαρέα. Με το κλασικό καρό δύσκολα θα κάνουμε κάποιο στιλιστικό λάθος, άρα όλο το παιχνίδι θα γίνει στην επιλογή παπουτσιών, όπου το έντονο χρώμα θα πρωταγωνιστήσει!

Δες εδώ, την Diane με την πιο υπέροχη μαύρη ολόσωμη φόρμα που έχεις δει ποτέ...