Το πανέμορφο elegant σύνολο της Sarah Hyland

Το πανέμορφο elegant σύνολο της Sarah Hyland



Η έφηβη κόρη της σειράς «Modern Family» μπορεί να έχει πλέον μεγαλώσει και να μας έχει συνηθίσει σε πολύ σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όμως χτες είχαμε τη τύχη να δούμε ίσως την πιο chic και elegant εμφάνιση που έχει κάνει. Η Sarah Hyland εμφανίστηκε μετά της  συμμετοχή της στο «Good Morning America», φορώντας ένα ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι, συνδυασμένο με ένα ημιδιάφανο πουκάμισο και ένα παλτό σε ζακάρ πλέξη.

Ο τρόπος που έχει ρίξει το παλτό πάνω στους ώμους της και το πόσο ιδανικά έχει συνδυάσει την ώχρα με το ασπρόμαυρο σύνολο, μας έχουν κάνει να την λατρέψουμε. Τόσο καιρό σου λέμε τρόπους για να ανανεώσεις το στυλ του γραφείου και το χειμώνα και μπροστά σου έχεις το τέλειο παράδειγμα για να εμπνευστείς.

Ακόμα και αν δεν θέλεις να παίξεις με τόσο έντονα χρώματα στο παντελόνι σου, δοκίμασε να δώσεις έμφαση στο παλτό σου επιλέγοντας ένα παλτό σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο, κρατώντας το υπόλοιπο σύνολο σου σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Αντί για τα super high platforms της Hyland, μπορείς να διαλέξεις γόβες με kitten heel ή ίσια loafers. Μην ξεχνάς ότι το ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή θα σου δώσει ύψος από μόνο του, φτάνει να το συνδυάσεις και με ένα ψηλό messy κότσο όπως η Sarah.