Εμπνεύσου από το casual style της Έλλης Κοκκίνου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Εμπνεύσου από το casual style της Έλλης Κοκκίνου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις



Πόσο ενθουσιαζόμαστε όταν βλέπουμε τις ελληνίδες star είναι τόσο casual στις προσωπικές τους στιγμές. Πέρα από τα στιλιζαρισμένα μαλλιά, το έντονο μακιγιάζ και τα σέξι ρούχα που απαιτεί η τηλεόραση, μας αρέσει να τις βλέπουμε χαλαρές και άνετες στην καθημερινή τους ζωή.

Μπορεί την Έλλη Κοκκίνου να μην έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε να χαλαρή φόρμα και αθλητικά αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι της ταιριάζει πολύ το look και αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το σημερινό «Get the style» σε αυτήν.

Το μυστικό για να δείχνεις στιλάτη φορώντας φόρμα και ένα απλό τοπ, είναι να διαλέξεις μία φόρμα  ή ένα παντελόνι στο ανάλογο ύφασμα που να προσαρμόζει ιδανικά στο σώμα σου, χωρίς να το πνίγει. Λίγο φαρδιά στους γοφούς και πιο στενή στα πόδια, όπως η φόρμα που διάλεξε η Κοκκίνου, συνδυάζοντας της με ένα απλό τοπ, το οποίο μπορείς να περάσεις και μέσα από τη φόρμα, όπως έκανε η τραγουδίστρια, για να φαίνεται η σιλουέτα σου.

Δώσε έμφαση στα sneakers σου και επέλεξε πρωτότυπα σχέδια και πολλά χρώματα. Τα sneakers είναι must have για ακόμα μία σεζόν και εμείς έχουμε μαζέψει τα καλύτερα για να διαλέξεις εδώ.