Emily Ratajkowski : Κάνει ζέστη; Το όμορφο μοντέλο σου προτείνει το ιδανικό outfit

Δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις τις ζεστές μέρες; Η Emily Ratajkowski σου έχει τη λύση...
Emily Ratajkowski : Κάνει ζέστη; Το όμορφο μοντέλο σου προτείνει το ιδανικό outfit



Θα μου πεις ότι είναι Αύγουστος και ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, αλλά η υπερβολική ζέστη δεν αντέχεται. Ειδικότερα αν έχει τελειώσει η άδεια σου και δουλεύεις, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ευτυχώς για εμάς που τρέχουμε και δεν φτάνουμε, παίρνουμε ιδέες από τις επώνυμες κυρίες του εξωτερικού που μια και μόνο τους εμφάνιση, casual ή επίσημη αρκεί για να εμπνευστούμε και γιατί όχι να ντυθούμε παρόμοια και φυσικά πιο στιλάτα.

Η σημερινή μας έμπνευση είναι η Emily Ratajkowski, την οποία ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε με το τέλειο casual outfit για τις μέρες που έχει καύσωνα. Συγκεκριμένα σε μια βόλτα της στη Νέα Υόρκη, φόρεσε μια τζιν κοντή σαλοπέτα την οποία συνδύασε με λευκό τοπ, καφέ τσάντα ταχυδρόμου και ιδιαίτερα oxford παπούτσια με τακούνι. Ένα look χαλαρό, girly και κατάλληλο αν κάνει πολλή ζέστη. Η τζιν σαλοπέτα άλλωστε ήδη από τον χειμώνα έχει αποδειχτεί δυνατό χαρτί για τα stylish outfit μας και συνεχίζει την διαδρομή της μέχρι τώρα πολύ δυναμικά.

Αν έχεις στερέψει από ιδέες και νομίζεις ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα, τότε πάρε παράδειγμα από την εμφάνιση της Emily και κάνε την διαφορά. Η παρακάτω gallery θα σε βοηθήσει να το κάνεις πράξη πετυχημένα.

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόφω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Φέτος τα τζιν παντελόνια δεν θα είναι βαρετά. Δες εδώ πως μεταμορφώνονται στο must-have της ντουλάπας σου.