Emmy Rossum : Mε total nude look πιο σικάτη από ποτέ

Θέλεις μια θηλυκή και chic εμφάνιση; Δες το look της Emmy Rossum και εμπνεύσου...
Emmy Rossum : Mε total nude look πιο σικάτη από ποτέ



Η Εmmy Rossum είναι μια ηθοποιός που κρατά χαμηλό προφίλ στο Hollywood όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Εκεί όμως που ξεχωρίζει και κάνει δυναμική την παρουσία της είναι στο στιλιστικό κομμάτι. Σικάτη και εντυπωσιακή θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον χώρο της υποκριτικής.

Η τελευταία της εμφάνιση μας εξέπληξε πολύ θετικά μιας και είμαστε fan του girly-chic στιλ όλη την διάρκεια της ημέρας. To total nude σύνολο της Emmy αποτελείτο από ένα υπέροχο φόρεμα με πλισέ φούστα, office τσάντα, strappy πέδιλα, όλα στις αποχρώσεις του δέρματος. Φυσικά τα κλασικά μαύρα γυαλιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Μια εμφάνιση αρκετά θηλυκή, άκρως γυναικεία και τόσο όσο για να αναδειχτεί η υπέροχη σιλουέτα της ηθοποιού.

Αν θέλεις και εσύ παρόμοιο outfit τότε πρέπει να γίνεις fan του total nude look. Προσοχή όμως όταν θέλεις να δοκιμάσεις μια επιτυχημένη nude εμφάνιση, τα ρούχα και τα αξεσουάρ πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση του δέρματος. Για περισσότερη έμπνευση και nude look, δες προσεχτικά την gallery που ακολουθεί...

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων.

 

Δες εδώ, ποιο διάσημο μοντέλο και νυν παρουσιάστρια μας απασχόλησε στην στήλη του get the look.