Τα prints στα παντελόνια και πως να δοκιμάσεις και εσύ το στυλ της Hailey Baldwin

Τα prints στα παντελόνια και πως να δοκιμάσεις και εσύ το στυλ της Hailey Baldwin



Η Hailey Baldwin είναι η κολλητή φίλη των Kendall και Kylie Jenner και είναι το νέο it girl που πρέπει να γνωρίζεις. Είναι μοντέλο και πρόσφατα περπάτησε για στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στην πασαρέλα του Topshop Unique.

Είναι ανιψιά του ηθοποιού Alec Baldwin και έχει μεγαλώσει σε οικογένεια καλλιτεχνών. Είναι μόλις –κρατήσουν- 17 χρονών και ήδη, όπως και η φίλη της Kendall, θεωρείται fashion icon καθώς καταφέρνει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με της street style εμφανίσεις της. Η Hailey προτιμάει το urban casual ντύσιμο, για αυτό το λόγο θα την δεις συχνά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, να φοράει άνετα τζιν και απλά top.

Εμείς με τη σειρά μας,  λατρεύουμε το στυλ της και θέλουμε να τολμήσουμε την πρόταση της να φορέσουμε παντελόνι με έντονα prints και το χειμώνα. Ο σωστός συνδυασμός για να φορέσεις ένα τέτοιο παντελόνι δεν είναι άλλος από αυτόν που προτείνει η Hailey, συνδυάζοντας το με ένα χαλαρό μονόχρωμο πουλόβερ και ankle boots, αφήνοντας να φαίνεται λίγο δέρμα ανάμεσα στο παπούτσι και το πόδι.