Street style : H Kirsten Dunst φορά πρώτη τη νέα τάση, το δερμάτινο φόρεμα

H Kirsten Dunst φορά πρώτη τη νέα τάση, το δερμάτινο φόρεμα...
Street style : H Kirsten Dunst φορά πρώτη τη νέα τάση, το δερμάτινο φόρεμα



Η Kirsten Dunst, είναι μια καλή ηθοποιός που ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο όσο και για το στιλ της. Πανέμορφη, με πορσελάνινη επιδερμίδα, αγαπά το minimal και chic στιλ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ντύνεται ιδιαίτερα και stylish.

Για μια βραδινή επίσημη εμφάνιση, φόρεσε την απόλυτη τάση για φέτος, το δερμάτινο φόρεμα. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα σε μια σκούρα πράσινη απόχρωση και το συνδύασε με ασορτί πέδιλα σε πράσινο χρώμα. Ένα look εντυπωσιακό που άνετα θα δοκιμάζαμε και εμείς ακόμα και σήμερα.

Το δέρμα από μόνο του είναι πολύ hot τάση και το βλέπουμε σε σορτς, παντελόνια και σε αξεσουάρ. Το δερμάτινο φόρεμα (σε σκούρες αποχρώσεις όπως μαύρο, πράσινο, μπορντό και μπλε) είναι από μόνο του ένα statement κομμάτι που όταν το επιλέξεις, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να προσθέσεις. Το μόνο που μπορείς να φορέσεις για να το απογειώσεις, είναι ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Στην gallery που ακολουθεί, θα δεις τα πιο stylish δερμάτινα φορέματα και πέδιλα, για να πετύχεις παρόμοιο στιλιστικό αποτέλεσμα με την Dunst.

Δες εδώ, την Miranda Kerr, με το ιδανικό girly-chic ασπρόμαυρο look!