Street style : H Jessica Alba επιλέγει το τέλειο date look

Η Jessica Alba, μας προτείνει το τέλειο date look...
Street style : H Jessica Alba επιλέγει το τέλειο date look



 Ήρθε και πάλι το λατρεμένο Σαββατοκύριακο και τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά, ότι ήρθε η ώρα να δούμε τι θα φορέσουμε σήμερα και άυριο, σε μια επίσημη έξοδο που έχουμε ήδη κανονίσει ή ακόμα καλύτερα σε ένα ραντεβού με το αγόρι των ονείρων μας. Η ηθοποιός Jessica Alba, είναι η σημερινή μας έμπνευση, μιας και μια βραδινή έξοδο της με τον σύζυγο της Cash, ήταν το λιγότερο εντυπωσιακή.

Στο date look της Jessica λοιπόν, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε το εφαρμοστό μπορντό midi φόρεμα (hot trend!). Tο οποίο συνδύασε με λευκό blazer, ελαφρώς φορεμένο στους ώμους και ολοκλήρωσε με ιδιαίτερες και στιλάτες γόβες με print και ένα clutch σε μαύρο χρώμα. Ένα κομψό look που συγχρόνως τονίζει την θηλυκότητα και όλες τις σιλουέτες των γυναικών.

Αν λοιπόν και εσύ σήμερα ή αύριο το βράδυ έχεις ένα σημαντικό ραντεβού, τότε δεν έχεις παρά να αντιγράψεις το date outfit της Jessica Alba και να ξεχωρίσεις. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα απαραίτητα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το αγόρι των ονείρων σου...

Δες εδώ, πως η Kendall Jenner συνδυάζει το oversized πουλόβερ!