Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις midi φορέματα όπως η Nicole Kidman

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις midi φορέματα όπως η Nicole Kidman



Με φόρεμα που παραπέμπει σε ηρωίδα από φιλμ νουάρ εμφανίστηκε πρόσφατα η Nicole Kidman, δείχνοντας πιο ανανεωμένη και φρέσκια. Το φόρεμα της, με φούστα σε άλφα γραμμή, έφτανε μέχρι λίγο πιο κάτω από γόνατο. Μπορεί να μην έχεις το ύψος της Nicole αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φορέσεις midi φορέματα, δείχνοντας αέρινη και elegant όπως η Kidman.

Τα φορέματα σε midi μήκος δεν είναι κατάλληλα μόνο για το γραφείο αφού μπορούν άνετα να φορεθούν και στη βραδινή σου βόλτα. Για να δείχνεις σέξι φορώντας midi φόρεμα πρέπει να επικεντρωθείς στο σημείο της μέσης, να την τονίσεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του σώματος κλεψύδρας. Ακόμα και τα ριχτά φορέματα πρέπει να αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και να αναδεικνύουν το σώμα σου, ακόμα και αν αυτό είναι καλυμμένο. Αντί των κλασικών pumps, δοκίμασε να φορέσεις μπότες μέχρι το γόνατο με πολύ ψηλό τακούνι. Θα σε κάνει αυτόματα να δείχνεις πιο λιγνή και ψηλή.

Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω όπως η Nicole ή να κερδίσεις ύψος πιάνοντας έναν ψηλό messy κότσο. Ένα ζευγάρι statement μεγάλα σκουλαρίκια είναι το τέλειο ακεσουάρ για τον ντύσιμο σου.