Street style : H Μαρία Ηλιάκη κάνει την διαφορά και επιλέγει το τέλειο boho-chic look

Θες κάτι διαφορετικό; Δοκίμασε το boho-chic look της Μαρίας Ηλιάκη...
Street style : H Μαρία Ηλιάκη κάνει την διαφορά και επιλέγει το τέλειο boho-chic look



 Έχω βάλει ένα στόχο για το 2016 και δεν είναι άλλος από το να μην επαναπαύομαι και να δοκιμάζω συνέχεια διαφορετικά στιλ ντυσίματος. Θες τη μια ρομαντικό look, θες πιο ροκ ή boho, δεν θα σταματήσω να πειραματίζομαι στιγμή.

Στο παρόμοιο mood φαίνεται να είναι και η Μαρία Ηλιάκη που καταφέρνει πολύ εύκολα κάθε φορά να εμφανίζεται και με άλλο τελείως διαφορετικό look από το προηγούμενο. Της αρέσουν οι αλλαγές και καλά κάνει αφού και εμείς παίρνουμε ιδέες για τις επόμενες στιλιστικές επιλογές μας. Στο τελευταίο look που είδαμε στο instagram της Μαρίας, εντυπωσιαστήκαμε με το boho-chic outfit της Μαρίας, γιατί εκτός από ένα στιλάτο ντύσιμο είναι και πολύ άνετο.

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με boho επιρροές και το συνδύασε με ασπρόμαυρο κιμονό, μαύρη ζώνη στη μέση και ολοκλήρωσε εντυπωσιακά με ιδιαίτερα μαύρα ankle μποτάκια. Αυτό το look μας αποδεικνύει ότι το boho στοιχείο μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το chic και πιο καθημερινό ντύσιμο. Αν και εσύ θέλεις να πετύχεις παρόμοιο στιλ, check την gallery που ακολουθεί και είσαι έτοιμη!

Ακόμα θεωρείς ότι το μαύρο δεν ταιριάζει με το καφέ; Αν ναι, check εδώ το outfit της Αθηνάς Οικονομάκου, για να αλλάξεις γνώμη σε 5 δεύτερα!