Street style : Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το ιδανικό street style για κάθε μέρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το ιδανικό street style για κάθε μέρα...
Street style : Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει το ιδανικό street style για κάθε μέρα



Είναι ήδη Τρίτη και μετά το αγαπημένο Σ/Κ όλες μας αναφωνούμε το γνωστό τραγούδι ‘’Back to life, back to reality’’.  Μετά τα εντυπωσιακά outfit που επιλέξαμε, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και στο casual στιλ που τόσο μας αρέσει και μας βολεύει.

Πάντως το ίδιο σκέφτεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μπορεί στην εκπομπή ‘’ Happy Day ‘’ που παρουσιάζει να ντύνεται πιο επίσημα, στην προσωπική της ζωή επιλέγει look που ταιριάζουν στην ηλικία της.  Το τελευταίο street style της Σταματίνας είναι κατάλληλο για κάθε μέρα, ειδικά για την στιγμή που δεν ξέρεις τι και πως να το φορέσεις.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα εκρού πουλόβερ (κρύο έχει!!) και το συνδύασε με ένα γκρι παντελόνι  με λεπτομέρειες φερμουάρ και ολοκλήρωσε πολύ στιλάτα με ένα δερμάτινο biker jacket και ένα ζευγάρι μαύρες over-the-knee μπότες. Από αξεσουάρ διάλεξε μια tote τσαντα και γυαλιά ηλίου, για να κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την street style εμφάνιση της.

Αν και εσύ σήμερα, αύριο ή μεθαύριο δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις, έχε στο νου σου το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είσαι έτοιμη. Σχεδόν, αφού πρώτα πρέπει να κάνεις check στην gallery που ακολουθεί!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Back to work : Δες εδώ, την Κατερίνα Καινούργιου με office look που θα αντιγράψεις!