Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει ιδανικά το λευκό παντελόνι

Έμπνευση για Σ/Κ :Η Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει το λευκό παντελόνι με πουλόβερ και μας αρέσει...
Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει ιδανικά το λευκό παντελόνι



Τι θα έλεγες αυτό το Σ/Κ να επιλέξεις ένα πιο casual και stylish look; H έμπνευση σου λοιπόν για το weekend θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μας εξέπληξε με την τελευταία της στιλιστική επιλογή. Και αυτό γιατί άφησε για λίγο τα λαμπερά φορέματα και διάλεξε ένα πιο καθημερινό και chic ντύσιμο.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα, σαν κεντρικό κομμάτι του look επέλεξε ένα λευκό παντελόνι-καμπάνα, το οποίο συνδύασε με ένα cozy πουλόβερ στο χρώμα του σάπιου μήλου. To outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι καφέ ankle μποτάκια και εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια. Απ’ ότι φαίνεται, το λευκό παντελόνι δεν είναι απαγορευτικό τον χειμώνα και σίγουρα θα το δοκιμάσεις και εσύ σε μια από τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Αν σου άρεσε ο συνδυασμός της Κατερίνας, τότε δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις και να κάνεις το Σαββατοκύριακό σου πιο cozy και στιλάτο. Για περισσότερα, check την gallery που ακολουθεί και κάντο πραγματικότητα. Τέλος μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα αναδείξουν τόσο το στιλ όσο και το πρόσωπο σου!

- Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Σου αρέσει η δερμάτινη φούστα; Αν ναι, check εδώ πως την συνδύασε η Μαρία Μπεκατώρου!