Street style : Η Tάμτα κάνει την διαφορά και επιλέγει total ριγέ look

Stripes for ever : H Τάμτα συνδυάζει total ριγέ look με λευκά sneakers και δείχνει stylish...
Street style : Η Tάμτα κάνει την διαφορά και επιλέγει total ριγέ look



Στην συνέντευξη τύπου του Xfactor (που φέτος θα το δούμε στον Σκάϊ) - εμείς τα κορίτσια που αγαπάμε τη μόδα και το ξεχωριστό στιλ - ξεχωρίσαμε ένα άτομο και δεν είναι άλλο από την αγαπημένη Τάμτα. Με στιλίστρια την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, η Τάμτα κατάφερε και πάλι να κλέψει όλες τις εντυπώσεις, αφού κάθε εμφάνιση της αποτελεί και ένα νέο fashion statement.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη και πάντα stylish τραγουδίστρια επέλεξε ένα ασπρόμαυρο ριγέ (με κάθετες ρίγες) blazer, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό tank top, ένα loose παντελόνι στο ίδιο μοτίβο. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά, ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και μια μια μίνι λευκή τσάντα. Ένα total ριγέ look εντυπωσιακό και τόσο έξυπνο, αφού οι κάθετες ρίγες, έχουν το καλό να δίνουν extra πόντους στο ύψος και να κάνουν ψιλόλιγνη την σιλουέτα.

Αν θες να δοκιμάσεις και εσύ τις ρίγες αυτό το Σ/Κ και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, ακολούθησε το look της Τάμτα και δώσε ένα stylish αέρα στο ντύσιμο σου. Αυτά που θα χρειαστείς, θα τα βρεις στην gallery που ακολουθεί!

Εxtra tip : Δέσε μια εξίσου ριγέ υφασμάτινη ζώνη στη μέση και τόνισε την θηλυκή σου πλευρά!

- Oι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω της περιόδου των εκπτώσεων!

Η Ελένη Πετρουλάκη λατρεύει το γκρι χρώμα. Απόδειξη; Tο look που θα δεις εδώ!