Λατρεύουμε τις street style εμφανίσεις της Emma Stone

Λατρεύουμε τις street style εμφανίσεις της Emma Stone



Αυτό που λατρεύουμε στην Emma Stone –εκτός από το ταλέντο της ως ηθοποιός- είναι ότι κάθε φορά που την πιάνουν τα κλικς των paparazzi καταφέρνει να δείχνει, υπέροχη και κομψή, ακόμα και αν φοράει ένα από jean και ένα πουλόβερ.

Είναι ταλέντο να μπορείς να δείχνεις τόσο υπέροχη σε κάθε εμφάνιση σου και η Emma το κατέχει και αυτό. Θα ήταν ψέμα να μην παραδεχτούμε ότι κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα θα θέλαμε και εμείς να φαινόμασταν σαν να μην είχαμε ξοδέψει καθόλου χρόνο μπροστά στην καθρέφτη, σαν να μας έβγαινε φυσικά… σαν να είχαμε γεννηθεί με αυτό.

Η Emma σε κάθε street style εμφάνιση της μας δείχνει πως η πηγή του στυλ είναι τα basic κομμάτια. Ένα κλασικό jean σε στενή γραμμή ένα πουλόβερ, brogues και ένα απλό παλτό, τόσο απλό ντύσιμο και όμως τόσο σωστά δομημένο από την αρχή του. Όπως σου έχουμε πει εδώ στο #FollowMe,  φέτος δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σου το πουλόβερ και το παντελόνι με την ιδανική εφαρμογή. Το σωστό παντελόνι μπορεί να αλλάξει τελείως το πώς δείχνει το σώμα σου. Δοκίμασε να αντικαταστήσεις τις απλές ballet flats με loafers ή brogues και θα μοιάζεις και εσύ με νεοϋορκέζα που βολτάρει στους δρόμους της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.