Street style : H Σταματίνα Τσιμτσιλή με ρομαντική διάθεση, δοκιμάζει ροζ φόρεμα και κάνει την διαφορά

Street style : H Σταματίνα Τσιμτσιλή με ρομαντική διάθεση, δοκιμάζει ροζ φόρεμα και κάνει την διαφορά...
Street style : H Σταματίνα Τσιμτσιλή με ρομαντική διάθεση, δοκιμάζει ροζ φόρεμα και κάνει την διαφορά



Όπως και εσύ θα έχεις παρατηρήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα πιο boho στιλ και αυτό το αποδεικνύει κάθε μέρα στην εκπομπή με τις στιλιστικές της επιλογές. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν δοκιμάζει και άλλα ντυσίματα που μπορεί εξίσου να της ταιριάζουν. 

Σε μια από τις τελευταίες της εκπομπές λοιπόν επίλεξε ένα look άκρως ρομαντικό που ανυπομονούμε και εμείς να δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Συγκεκριμένα διάλεξε ένα ροζ ρομαντικό midi φόρεμα από δαντέλα, το οποίο συνδύασε πολύ chic με ένα ζευγάρι nude εντυπωσιακά πέδιλα. Ένα look που κολακεύει κάθε σωματότυπο και και σιλουέτα!

Η ροζ παλ απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για το ανοιξιάτικο στιλ σου και αποτελεί την τέλεια βάση για να συνδυάσεις στο ίδιο outfit και άλλα χρώματα για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Στην gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα must-have που χρειάζεσαι για να ''αντιγράψεις'' το romantic style της Σταματίνας.

Αν θεωρείς το ρομαντικό look της Σταματίνας εκτός του δικού σου στιλ, check εδώ το τέλειο casual outfit της Chiara Ferragni!