Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου εκπλήσσει με το casual look που επιλέγει και σου προτείνει τζιν καμπάνα

Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου εκπλήσσει με το casual look που επιλέγει και σου προτείνει τζιν καμπάνα...
Street style : Η Κατερίνα Καινούργιου εκπλήσσει με το casual look που επιλέγει και σου προτείνει τζιν καμπάνα



H Kατερίνα Καινούργιου λατρεύει το εντυπωσιακό ντύσιμο και ειδικότερα τα φορέματα. Μερικές φορές όμως τα βάζει στην άκρη και επιλέγει outfit που είναι casual και πιο κοντά στην ηλικία της. Όπως και το look που επίλεξε τελευταία και εδώ στο γραφείο όλα τα κορίτσια ψήφισαν ότι είναι ένα από τα πιο στιλάτα look που έχει δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό.

Συγκεριμένα η παρουσιάστρια φόρεσε ένα καρό πουκάμισο στα χρώματα του λευκού με του γαλάζιου,το οποίο πολύ κομψά συνδύασε με ένα τζιν παντελόνι-καμπάνα και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι nude γόβες. Ένα ντύσιμο που συνδυάζει πολύ έξυπνα το casual με το chic στοιχείο που άλλωστε τόσο πολύ αγαπά η Κατερίνα. 

Αν έψαχνες και εσύ τόσο καιρό πως να συνδυάσεις το τζιν παντελόνι - καμπάνα (και το είχες τόσο καιρό στη ντουλάπα σου), τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπνευστείς από το σημερινό get the look και στην συνέχεια να δεις την gallery που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για εσένα.

Extra tip : Mην ξεχνάς ότι το τζιν-καμπάνα απαιτεί ψηλοτάκουνα! Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις την σιλουέτα σου πιο ψιλόλιγνη και σίγουρα θα κερδίσεις extra πόντους στο ύψος σου.

Δες εδώ, το πιο ρομαντικό look που έχει δοκιμάσει ποτέ η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Απλά θα ενθουσιαστείς!