Street style : Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου μαθαίνει πώς να ντύνεσαι boho και chic μαζί

Street style : Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου μαθαίνει πώς να ντύνεσαιboho και chic μαζί...
Street style : Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου μαθαίνει πώς να ντύνεσαι boho και chic μαζί



Ωραίο το boho στιλ, ωραίο και το chic αλλά αυτά τα δύο μαζί, πώς να είναι άραγε;Ταιριάζουν; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας το δείχνει με τον πιο ωραίο τρόπο. Η ίδια επίλεξε ένα μακρύ floral φόρεμα (ορίστε το boho στοιχείο), το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα (το chic στοιχείο) και ολοκλήρωσε με ωραία χρυσά σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο look είναι βολικό για όλες τις ώρες της ημέρας, εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό και ένα είναι το σίγουρο, θα σε κάνει να δείχνεις ανέμελη και chic . 

Μπορείς να αντιγράψεις το look της Σταματίνας πολύ εύκολ, προσθέτοντας δύο ακόμα στοιχεία τα οποία θα απογειώσουν το στιλ σου στο λεπτό κάνοντάς το ακόμα πιο καθημερινό και casual. Ποιά είναι αυτά; Μα φυσικά ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και μια απλή cross bag. Έτσι θα είσαι έτοιμη από το πρωί μέχρι το βράδυ με πολύ έυκολες και γρήγορες κινήσεις.

Εμείς βρήκαμε και αντιγράψαμε το look της Σταματίνας, προσθέτοντας τα δύο στοιχεία που σου προαναφέραμε και σου συνιστούμε να κάνεις και εσύ το ίδιο. Δες την gallery που ακολουθεί και δοκίμασε το ακόμα και σήμερα!

Αν είσαι fan του total black look, δες εδώ πως η Αθηνά Οικονομάκου το δοκιμάζει την άνοιξη!